Thursday, February 9, 2012

2 Av de vanligste grunnene som forårsaket din Breakup

Det ville være en ganske kul ting å ha en perfekt forhold med noen som du virkelig elsker, men noen ganger sannheten er at det er bare ikke mulig. Disse er 2 av de største årsakene til hvorfor de fleste par bryte opp. Hvis du er på en bryte opp prosessen, og du kan løse disse problemene med din ex, er det sannsynlig at du kan få dem tilbake.


1) For mye kranglet


Noen gang får du dette? Så du sitter på sofaen å se ESPN til kjæresten din yells, "gjør du noe imot å hjelpe meg med dette?" Du ser over og du se kjæresten din peker nedover på rettene. Du ser tilbake på TV, så du ser tilbake på henne... Det er knyttet til fjerde kvartal av en mandag kveld blues vers ladere spillet med tre minutter å gå... Du ser til henne og signalisere "Nei" av risting hodet. Når spillet er over du smiler til deg selv. Gruppen har nettopp vunnet mann! Du hoppe opp med fryd bare for å oppdage TV blir deaktivert, etterfulgt av en en-to-timers om hvorfor du stadig velge å sette din egen moro i stedet for å hjelpe henne ut. Dette er en overdrevet lite eksempel, men konseptet er fortsatt der. Bo hos meg.


Du starter kranglet over noe enkelt som kor, men det deretter øker i personlige problemer med hverandre. På denne tiden, som en snøball rulle ned vinter-dalene i Ohio, argumentet er unstoppable - du og din "kjærlighet" er nå en fullt ut, oppvarmet argumentet ikke er selv om retter lenger. Det handler om σ vinne.


Det skjer én gang, to ganger, og mye mer til du bare kan ikke stå det lenger. Dine argumenter er ikke selv om problemene, det handler om hvem som er på toppen. Hvis du ikke kan sette ditt ego til side, før du vet ordet av det, dere er enten å ta en pause eller brutt opp. Selv om kranglet kan være en vesentlig årsak til en pause opp, er det ikke så alvorlig som neste problemet.


2) Stole problemer


La meg stille deg et annet spørsmål-din kjæreste noensinne hele tiden forteller deg at han "kommer et sted" uten selv å fortelle deg hvor og når han kommer tilbake og bare etterlater? Eller kanskje han er å fortelle deg at han kommer et sted som synes "klosset" som en konsert med noen venner når han ikke er selv i musikk.


Hans mobiltelefon vibrerer senere og du ser en tekstmelding fra noen kalt "Cindy." Selvfølgelig, du er ikke en nyskjerrig person slik at den ikke kommer til å lese hans meldinger og gå om din virksomhet... men senere du finne ham å ignorere du mer og mer tid utenfor med "venner" heller enn tilbringe tid der han skal tilbringe tiden-hjemme med deg. En uke eller to senere, kan du ved et uhell gå et sted og rundt hjørnet, du ser ham kyssingen en annen kvinner. Du får en plutselig støt i kroppen, som om du ønsker at dine øyne var lure deg, men de ikke er. Når du går hjem og snakke med ham om den… fornekter han den. Selvfølgelig er det tillit problemer her som må løses.

No comments:

Post a Comment