Wednesday, February 22, 2012

Å dele din eiendom etter en skilsmisse i Michigan

Gå gjennom en skilsmisse, er et forsøk på tide for alle. Det er mange aspekter som trenger å bli tatt vare på, hvorav én er delingen av egenskapen. Det er vanlig for divorcing par til å bestemme hvordan de dele eiendom; men hvis de ikke godtar de er i stand til å ta sine tvist til domstolene.


Hvis et divorcing par ikke kan bestemme vil hvordan de skal dele sin eiendom, og det gjør ende opp ved hoffet deretter domstolene dele deres eiendom under én av to grunnleggende oppsett, som er samfunnet egenskapen eller rettferdig distribusjon. I staten Michigan, delingen av egenskapen tilfeller vil bli håndtert på en rettferdig distribusjon måte. I rettferdig distribusjon vurdere stater domstolene en rekke faktorer, for eksempel følgende:


• Lengden på ekteskap
• Beløpet og inntektskilde
• Gjeld
• Inntjeningspotensialet
• Ekteskapelig ansvar
• Helse
• Mulighet til å ta vare på selv
• Dine ferdigheter og Sysselsetting
• Din eiendom


I en rettferdig distribusjon-status, for eksempel Michigan, er alle egenskapen ekteskapelig delt på en rettferdig måte i henhold til domstol. Så hva nøyaktig betyr dette? Å dele egenskapen på en rettferdig måte er å dele egenskapen på en måte som er rettferdig ikke nødvendigvis lik, som er gjort med dette i tankene. Å tro automatisk egenskapen ekteskapelig ville være delt 50-50 ville være en feil antagelse i MØRKEBY rettferdig distribusjon.


Du må skille egenskapen til ekteskapelig egenskapen og separat egenskapen når du er i ferd med å dele din eiendom. Separat egenskapen er vanligvis ting som ikke er ansett for å være ekteskapelig eiendom, for eksempel elementer som ble akkumulert mens cohabitating før du ekteskap, eiendom som er mottatt som en arv av en ektefelle og øker i verdi som et resultat av passiv takknemlighet dvs. interesse. Disse separate deler av eiendommen ikke er vanligvis delt når et ekteskap bryter opp, men til tross for disse generelle reglene separat egenskapen kan distribueres som en del av en avdeling for egenskapen i en skilsmisse Hvis egenskapen ekteskapelig som skal deles, er ikke nok.


Når eiendeler har vært delt inn i separate og sivil vil domstol tilordne en pengeverdi på egenskapen ekteskapelig og egenskapen separat. Det vil deretter distribuere sivilstanden eiendeler mellom de to partiene på en rettferdig måte. Equitable betyr ikke lik, men heller det som Circuit Court å være rettferdig.


Ekteskapelig egenskapen er ikke bare om hvem som får bor i hus eller leilighet eid av skilt par; Det omfatter også hvilke aksjer i verdi hver ektefelle har i egenskapen og hvem som er berettiget til kjøretøy. Også du kan ha en felles virksomhet, noe som også bli klassifisert som ekteskapelig egenskapen og igjen må deles.


Når du forkynner ekteskapelig og separate egenskapen må alle eiendeler bli brakt til lys som gjentatte ganger prøver å skjule eiendeler fra hverandre og domstolen vil resultere i Rettergangsstraff som domstol er nødvendig for å iverksette tiltak mot.


Sluttresultatet av egenskapen divisjon skal være en som er mest rimelig å hver ektefelle. Det gjøres slik at verken ektefelle vil møte motgang etter at ekteskapet har brutt ned. Mitt råd til deg når det gjelder egenskapen divisjon er å involvere en advokat i proceedings slik de vil være i stand til å lede deg gjennom prosessen og sikre at delingen av egenskapen er ganske utført.

No comments:

Post a Comment