Monday, February 20, 2012

Hvordan komme Over en pause opp - rask Guide

Alle gode ting kommer til en slutt... og mange ting som synes å være god på tiden kan også. En av de vanligste situasjonene for alle dating (i en hvilken som helst alder) er å håndtere smerte og detritus av en relasjon gått sør.


Første ting først – når du arbeider med breakup, eller forestående breakup, du ikke er i ditt rette sinn. Du er allerede grieving for noe som har gått. Og som klagemålet for noe, det er stadier som du går gjennom. Denial, sinne, lønnsforhandlinger, depresjon og aksept.


Nå, før vi selv komme inn taktikk for hvordan håndtere pause opp, det første du må forstå er at pause opp ikke har til å skje i første omgang.


Eller, hvis det allerede har, det trenger ikke være permanent! Langt fra den. Faktisk, hvis du vil gå til bunnen av denne artikkelen, vil du se at jeg har gitt deg noen linker til noen ressurser som kan faktisk hjelpe deg med å vinne tilbake dine ex raskt og problemfritt.


Definitivt sjekke dette ut.


OK, tilbake til hvordan overleve en pause opp...


Ikke gjør noen livslang valg til du er gjennom minst de tre første trinnene av dette.


Denial – du kan ikke tro at han (eller hun) dumpet du. Du fikk meldingen "Det er over…", og du gjør noe du kan for å bo i kontakt. Du lurer på hvis de ser noen andre. Den er stygg. Det er som en del av du har blitt kuttet.


Sinne – OK, har du internalized det faktum at de har avvist du. Nå skal du handle på den. Du er sint. Er du frustrert. Du kaller dem og bawling dem (eller bare bawling.)


Lønnsforhandlinger – nå du prøver å overbevise dem om at du er rett person for dem. Du prøver å prute for noen form for kontakt. Dette er hvor mange menn gjøre feil i relasjoner, det er der de gjøre kravlesøket magen, og deres venner medlidenhet dem.


Depresjon – etter at du har oppdaget at lønnsforhandlinger fungerer ikke, det kommer til punktet der du innse at bare hvordan intetsigende alt dette har vært, kommer depresjonen. Dette er hvor du trenger å fokusere på å gjøre andre ting og komme forbi dette. Dette er hvor vennene dine, hvis de betaler oppmerksomhet, vil prøve å dra du ut av huset.


Aksept-til slutt, du lærer å flytte.


Måter rundt dette er å huske at de fire første stadiene av dette er nedverdigende. De er der du spiller en reaktiv spillet. Du har mistet initiativet. På dette tidspunktet, så snart du kan, fokusere på å overbevise personen som dumpet deg at du har gått videre med livet ditt. At livet er fint uten dem. En av to ting vil skje-vil de enten komme tilbake til deg, eller du vil kortslutning "Jeg skal være en idiot"-fase av breakup.


Det finnes en rekke teknikker for å gjøre dette, men det første du må huske på er at relasjoner slutten, og kommer du. Faktisk, noen ganger den beste lærdommen du lære er fra relasjoner at blåse opp...


Ha det så lenge!

No comments:

Post a Comment