Sunday, February 26, 2012

Hvis du får en Ex-tilbake - 5 feil kvinner gjør får en Ex-tilbake!

Du kan ha bare delt opp med din ex, mannen som du fortsatt love. Du kan bare tenke på fornøyd ganger du hadde med ham og du spør deg selv vil det være umulig å få de gangene tilbake igjen. Bare hvor vanskelig er det å få en ex tilbake?


Å få en ex tilbake kan være enkelt Hvis du har en plan og gjøre de riktige tingene kort tid etter en breakup. En plan som fungerer som en "magic kjærlighet oppskrift" som vil lede deg gjennom denne vanskelige perioden i livet ditt. Jeg vil fortelle deg om en slik plan senere.


Men først vil jeg snakke om fem av de vanligste feilene en kvinne gjør etter en breakup. En kvinne har en tendens til å være svært emosjonelle i denne perioden, hun ønsker ikke å miste mannen hun elsker. Dette er når hun er mest sannsynlig å gjøre disse fem feil.


1. Sjikanering ham.


Du ønsker ikke å stadig kaller ham, e-post eller tekst ham. Dette kalles en gang "drunken oppringing", du begge trenger noen plass, litt tid borte fra hverandre. Du ikke ønsker å presse ham vekk, får du en ex tilbake kan være vanskelig Hvis du handle som en stalker


2. Si har du endret.


Kan du ringe ham og fortelle ham du har eller kommer til å endre. Hva skal du endre? Du har ikke hatt sjansen til å finne ut hva som gikk galt i relasjonen, kan du ikke trenger å være den som måtte endre.


3. Tigge ham å ta deg tilbake.


Dette er omtrent så lavt som du kan få. Du ønsker ikke å gå gråte og tigge ham å ta deg tilbake. Dette er et tegn på svakhet, du må være sterk. Du trenger å vente på et par uker før du nærmer deg din ex. Dette vil gi deg tid til å tenke på ditt forhold og få noen tillit i deg selv.


4. Gjøre ham sjalu.


Prøver å gjøre din ex sjalu mai backfire stor tid. Vises på en fest eller et sted der du vet at din ex vil være med en "dato" kan fortelle ham du har flyttet. Å få en ex tilbake ved å gjøre ham er sjalu vil mest sannsynlig gjøre ham til å gjøre samme.


5. Fungerende trengende eller deprimert.


Denne søkefunksjonen ligner tigge, fungerende trengende eller deprimert bare slik at han vil føle skyld og ta du tilbake vil mest sannsynlig presse ham vekk. Du ønsker en ny relasjon med ham basert på kjærlighet ikke synd.


De ovenfor fem feilene er bare noen du kan gjøre for å få en ex tilbake. Du har allerede gjort ett eller flere av disse feilene, men du fortsatt kan få din mann tilbake. Du kan ha en mye bedre forhold til din ex enn du hadde før.


Før du gjør noen flere feil du trenger for å få en plan som vil hjelpe deg i å få dine ex tilbake.


Ja, det er verdt din tid og innsats hvis du virkelig elsker ham og får en ex tilbake vil gjøre deg lykkelig på nytt. Hvor vil du finne en slik plan? Vel, jeg har gjennomgått ganske mange "få eksen min tilbake" planer, og jeg fant den beste som er på markedet er "The Magic av å gjøre opp" av T.W. Jackson. Han har utviklet det han kaller "The Love oppskrift".


Å få en ex tilbake kan være enkelt Hvis du tar deg tid før du handler til å tenke og få en plan sammen. En plan som vil lede deg gjennom dette grov tid i livet ditt, en plan som fungerer som en "Magic kjærlighet oppskrift" i å få en ex tilbake.

3 comments:


  1. Jeg vil bare takke deg. Stavningen din har forandret livet mitt. Jeg var deprimert og var ikke helt sikker på at det ville fungere for meg. På toppen av det er jeg alltid motvillig til å kjøpe ting fra Internett. Men det tok bare en uke, akkurat som du sa! Nå er min bf tilbake med meg, akkurat som du annonserte. videresend dine opplysninger til Dr.Obodo på Mail: templeofanswer@hotmail.co.uk , eller whatsapp +2348155425481

    ReplyDelete
  2. Ekte kjærlighetsspell Caster Dr.Obodo. Staver for å tiltrekke kjærlighet, Stopp skilsmisse, Ekteskapsstaver, Ta tapt kjærlighet, Penger og velstående staver, Beskyttelsesformer, Staver til ..Kontakt informasjon
    E-post: templeofanswer@hotmail.co.uk
    Ring, Viber og whatsapp +234815542481

    ReplyDelete
  3. Lagre forholdet ditt, og har dem blitt håpløst forelsket i deg igjen. Kast en kjærlighetsformulering for å gjenerobre hjertet deres - Prøv det, det er absolutt verdt det! Klienter i 95 land. Sikker online bestilling. I virksomhet siden 1980. Money Back Garanti.
    Pengesprell - (whatsapp +2348155 425481
      Templeofanswer@hotmail.co.uk)

    ReplyDelete