Friday, February 10, 2012

Hente tilbake Ex etter sove med noen de vet

Så hva om du var trengende, litt avhengige og pålitelig opp på din kjæreste eller kjæreste. Det betyr ikke at de trengte for å bryte med deg. Vis dem at du ikke er så trengende, og at du er i stand til å leve livet uten dem. Ironisk nok, dette vil hjelpe deg å få din ex tilbake.


Før noe, må du kan få tak i deg selv... Jeg kan ikke gå dit og starte risting du. Opphøre gråten og slutte å tenke på din ex. Dette vil ikke fungere hvis du har noen tvil i deg selv, er usikkert, og alltid tenke på dem. Bo positiv og tillater ikke negative tanker (minner, bilder av din ex, etc) til å angi hodet. Du er på oppdrag her, ikke bare for å få din ex tilbake, men å gjøre dere til en sterkere person.


Først, kan du få din mobiltelefon ut. Skriv ned alle numrene på din ex-venner fra motsatt kjønn at dere begge visste. Du er tydeligvis i mange av nød, så ringe dem, og be dem hvis kan du helle ut dine følelser mot dem, siden du ikke kan virkelig helle dine følelser mot din ex. invitere dem til riktig sted.


Den andre tingen du trenger å gjøre er å snakke med dem om det som skjedde mellom deg og din kjæreste eller kjæreste. Venner "elsker" hørsel sladder og detaljer, så gå i dybden og prøver å legge til emosjonelle ting.


For eksempel, starte sakte og være snill mot dem... Hvis de er der med deg, ønsker de"" å høre din historie. Igjen, begynner sakte og si noe sånt som "jeg virkelig gjorde mitt beste for å holde dette forholdet Live, men jeg tror det bare ikke fungerte ut..." Deretter kan du begynne å legge til detaljer om dem. Fortell dem hvordan du savnet måten håret mykt føles og hvordan de hadde at søt, quirky smile som alltid gjort deg til å le. Tonen i stemmen bør ikke være deprimerende eller whiny, bør det være nostalgisk og oppløftende. Se i deres øyne som du sier dette til dem.


Bruke minst en time å snakke med dem, og kontroller at du er alltid heve bar hver gang... Du vil ha som mye god rapport med din ex-venn og gjøre dem til å føle en følelsesmessig forbindelse til deg ved å starte fra uformell samtale, å lek flørter, til dypere, mer intimt samtale om hva dere har til felles eller hemmelig historier som du ikke har avslørt for alle.


Se etter sine signaler. Hvis de synes å være å svare på en "Jeg ikke tankene blir tatt advantaged" type måte, fortelle dem hvor mye de minne deg på din ex og starte complimenting på deres fysiske og indre kvaliteter.


Når ting begynner å varme mellom dere to, fortelle dem at du ønsker å vise dem noe i rommet ditt. Ta dem ved hånden og føre dem til soverommet. Fortsette å utvikle dyp samtale til det er lydløs tid der begge av dere ser på hverandre. Hvis de ikke ser bort, beiter fingrene på sitt ansikt, mager i, sakte og forsiktig kysse dem om munnen, som om det var den mest delikate tingen på jorden. Herfra, bør du har ingen problem fortsetter en steamy, seksuell eventyr og være på vei til å få din ex sjalu, å skape en følelse som vil trekke dem tilbake til deg.

No comments:

Post a Comment