Thursday, February 2, 2012

Hvordan komme ryggen Ex - en effektiv 5 trinn disposisjon

Mange mennesker gjør "tilfeldige ting" når sin kjæreste eller venninne bryte opp med dem. Så er det alltid folk gi vage råd som kan la deg forvirret og sint. Å få din ex tilbake, innse at det vil ta tid , så forventer ikke at det å være en "quick fikse". Jeg vet dette er lang, men følger disse enkle tips, og forhåpentligvis vil være på vei til å få din ex tilbake.


Trinn 1 - Stop kontakte dem.


Hvorfor tror du din kjæreste eller kjæreste brøt opp med deg? Jeg kan fortelle deg at en av hovedårsakene til at var fordi du kan ha vært altfor clingy dem. Eksempler ville ha vært du kalte dem mesteparten av tiden i stedet for dem ringer deg. Når de ble hengende rundt venner, du ønsker dem til å henge ut med deg i stedet? Kanskje du ville oppmerksomheten deres litt "for mye" og de bestemte seg å kutte akkord som fikk deg til å være i din posisjon akkurat nå. Hvis du er i en pause opp akkurat nå, uansett hva du gjør, kalle ikke dem eller tekstmelding dem, selv om du er besatt. Ikke bare kan dette være irriterende, men fungerer mot deg. Det er greit, breathe… gi dem noen plass akkurat nå.


Trinn 2 - håndtere "Din" problemer først


Stopp sorrowing, og stoppe å tenke på din ex! Når du befinner deg på et tidspunkt tenker på din ex umiddelbart stoppe deg og tenke på noe annet. Gjør dette til en vane det eller pinch selv hvis du må. Hvis du vil stoppe å tenke på din ex, kan du prøve å okkupere dine tanker med noe – noe! Du kan enkelt gjøre dette ved å gjøre konsekvent aktiviteter som forårsaker sinnet og kroppen til å fokusere på noe annet som jogge ved park, snakke med folk, gå på kino med venner, kan du gå fjellklatring, arbeide ut på en gym, delta i en diskusjon klubb, gå til en fest, gå til en klubb eller tegne et bilde!


Trinn 3 - Pass på at 100% gjenopprettet


Fortsette å gjøre disse aktivitetene! Først vil det være vanskelig, men forventer at dette akkurat som en hvilken som helst type hinder som du har hatt å gå gjennom i livet. Etter den andre dagen, tredje, fjerde og femte dag, gjør aktiviteter og andre ting blir mye enklere. Hvis du holder på den, har en positiv holdning og stadig snakke med folk (ikke om din ex), det er meget mulig at innen to uker i måneden, du vil være fullt utvinnes fra eventuelle emosjonelle depresjon som ble forårsaket av din breakup. Også, holde seg borte fra musikk som har tekstene om en hvilken som helst type kjærlighet, sex eller breakup. Techno kan være et godt valg fordi er har ingen tekster, og er svært positive!



Trinn 4 - møte dem.


Kontroller at du har gitt tillatelse til riktig tid skal gå før du fortsetter med dette trinnet. Riktig tid kan være to uker i to måneder til et halvt år. Det spiller ingen rolle... hva saker er din holdning! Du må være trygt komfortabel med deg selv og livet, og selv om du har kommet så langt, du allerede golden. Innen om måned av ikke ringer din ex, vil de mest sannsynlig ringe deg å se hvordan du gjør fordi de vil være nysgjerrig, og kanskje vil møte deg. Hvis ikke, ta kontakt med dem, når du føler at din fullt ut gjenopprettet og be dem om at hvis de ønsket å få noe akkurat som venner. Du bør spørre dem i en moden måte der du bare sier, "Hei du vil henge ut en gang?" Med denne positiv holdning, vil de sannsynligvis er enig og sier, "Sure."


Trinn 5 - behandler dem venn og bare en venn


Når dere kommer sammen, du ikke nevne noe om breakup. Det er siste! Hvis de måtte bringe det, bare si at det var best. Deres bryte opp med deg var ikke så stor av en avtale. Hvis du viser tegn på svakhet, tror din ex at du fortsatt har følelser for dem, som vil føre til awkwardness. Snakke om nye ting som om du var på en dato med dem – bli lekende, Flørten, spøk rundt, og ha det gøy! Gjøre narr av deg selv! De vil begynne å lure på hvorfor deres tilstedeværelse er ikke gjør du hodet over hæler for dem, og enda bedre, de vil begynne å finne du skal vedkommende attraksjon som de første datert. Hvis de begynne å sende signaler attraksjon (en åpenbar ett ville snakke om din fyrene forholdet minner – det vil si "Hei, husker når vi gjorde dette?"), så du vet at de tenkte om deg og har fortsatt følelser for deg. Hva som skjer, la meg gjenta dette på nytt, uansett hva som skjer, bør du være en til å velge om du vil ta dem tilbake, eller gå videre med livet ditt gjeldende. Håpe dette hjelper, og lykke til!

1 comment:

  1. Ekte kjærlighetsspell Caster Dr.Obodo. Staver for å tiltrekke kjærlighet, Stopp skilsmisse, Ekteskapsstaver, Ta tapt kjærlighet, Penger og velstående staver, Beskyttelsesformer, Staver til ..Kontakt informasjon
    E-post: templeofanswer@hotmail.co.uk
    Ring, Viber og whatsapp +234815542481

    ReplyDelete