Saturday, February 25, 2012

Hvordan komme tilbake med Ex - kvinner som du kan få EX baksiden som magi!

Er du trist fordi du bare har brutt med mannen du elsker? Vil du vite hvordan du får tilbake med ex og gjerne igjen? Ja, det er mulig!


Du kan få ex tilbake akkurat som magi med høyre plan, og hvis du unngå noen av de mest ofte gjort feil av kvinner kort tid etter en pause. Du vil diskutere senere om en anerkjent plan som vil få din mann tilbake akkurat som en "Magic kjærlighet oppskrift".


Men det er noen feil at kvinner har en tendens til å gjøre etter pause opp og jeg vil diskutere fem av dem. Selv om du allerede har gjort disse feilene kan du gjenopprette fra dem med høyre plan, en plan som fungerer som en magi kjærlighet oppskrift.


1. Gi ham plass


Ja, du må gi ham litt plass. Han trenger tid til å sortere gjennom hans tanker og følelser. Det vil ta ham lenger fordi tross alt, han er en mann. Han vil sannsynligvis være mer sta om å gjøre enn deg. Ikke bare gjør han trenger plass, men du også trenger tid til å få kontroll over dine følelser og sette opp en plan for hvordan å komme tilbake med ex.


2. Vær tålmodig med ham


En gang rushing å løse et problem vil gjøre det mye verre. Du ønsker ikke å jag eller presse ham å få tilbake sammen. Først, må du finne ut hva som var problemet eller problemene som forårsaket pause opp av ditt forhold. Dette er en del av planen på hvordan komme tilbake med ex, du trenger for å planlegge før du handler på å få din mann tilbake.


3. Gråt


Du ikke vil alltid være gråt til din ex hele tiden. Du må få kontroll over dine følelser. Du vil ikke gjøre ham føler deg skyldig eller synd på deg slik at han vil komme tilbake til deg. Du vil bygge en ny og bedre forhold med din ex fordi han elsker deg, ikke fordi han føler synd på deg. En relasjon som er bygget på synd, vil ikke vare lenge.


4. Du kan ikke leve uten ham


Fortelle din ex at du ikke kan leve uten ham er lik gråter hele tiden. En kvinne vil vanligvis uttrykke sine følelser og følelser mer enn en mann, en kvinne vil mannen å vite at hun fortsatt elsker ham. Jo mer forteller du ham du elsker ham mer slått av han blir.


5. Å plassere skylden


Nå er ikke tid til å plassere skyld, du har besluttet å du vil komme tilbake med din ex. Placing skylden vil bare stasjonen du og din ex videre fra hverandre. Det vil være en tid for deg og din ex å sitte ned og diskutere hvordan du kan forbedre ditt forhold fremover. Dette er vil være en del av planen at fungerer som en magi kjærlighet oppskrift på hvordan komme tilbake med ex.


Som jeg sa i begynnelsen, selv om du har gjort noen av de ovenfor feilene sjansene dine for å få ham tilbake er utmerket. Du kan være fornøyd på nytt med riktig holdning og en plan på Hvordan komme tilbake med ex.

3 comments:


  1. Jeg vil bare takke deg. Stavningen din har forandret livet mitt. Jeg var deprimert og var ikke helt sikker på at det ville fungere for meg. På toppen av det er jeg alltid motvillig til å kjøpe ting fra Internett. Men det tok bare en uke, akkurat som du sa! Nå er min bf tilbake med meg, akkurat som du annonserte. videresend dine opplysninger til Dr.Obodo på Mail: templeofanswer@hotmail.co.uk , eller whatsapp +2348155425481

    ReplyDelete
  2. Hej alle, Dr. Agbazara er en stor mand,denne læge hjælpe mig med at bringe tilbage til min kæreste, der slog op med mig for et år siden med hans kraftfuld spell casting og i dag er hun tilbage til mig, så hvis du har brug for hjælp, kan kontakte ham på e-mail: ( agbazara@gmail.com ) eller ring/WhatsApp +2348104102662. Og få løse dit problem som mig.

    ReplyDelete
  3. Ekte kjærlighetsspell Caster Dr.Obodo. Staver for å tiltrekke kjærlighet, Stopp skilsmisse, Ekteskapsstaver, Ta tapt kjærlighet, Penger og velstående staver, Beskyttelsesformer, Staver til ..Kontakt informasjon
    E-post: templeofanswer@hotmail.co.uk
    Ring, Viber og whatsapp +234815542481

    ReplyDelete