Tuesday, February 7, 2012

Hvordan komme kjæresten din tilbake med å vinne metoder

Å miste kvinnen som du liker mest er aldri lett å overvinne. Ditt hjerte knust umiddelbart når du hører ordet "bryte" fra kjæresten din. Du prøvde hardt å komme over denne pausen, men det synes at du ikke kan få henne ut av hodet. Du ville veldig mye å få henne tilbake til dine armer, men problemet er du ikke vet hvordan å få kjæresten din tilbake.


-Ikke Vis din desperasjon


En gang kan når en person har å overvinne en plutselig brudd opp, de befinner seg resorting til desperate tiltak for å få deres kjæresten tilbake. De prøver å jage sin kjæreste ved å ringe eller sende dem tekst meldinger non-stop. De vises på hennes arbeidsplassen eller hus. Verst av alt, de prøver å gjøre tåpelig ting som gråt, kneeling og tigge foran henne. Noen prøvde selv å begå selvmord. Ved å gjøre alle disse viser ikke din kjærlighet på henne. Du faktisk prøver å bruke skyldfølelse som en måte å få kjæresten din tilbake til deg. Selv om de har besluttet å gå tilbake til deg, problemet vil fremdeles finnes, og forholdet blir glad.


-Ikke beklager for alt


Øyeblikket at du visste at hun forlater deg, prøvde du å roe henne ned med å apologizing for alt selv når du vet det ikke var din skyld. Var du klar over at hun får angrier selv om du allerede har apologized? Du ikke bryr seg om hva var egentlig foregår mellom både deg, alt du ville er å stoppe kjæresten din fra å forlate du. Selv om du hadde allerede apologized umpteen ganger, er problemet der fremdeles. Ved å si beklager vil ikke løse alt.


-Du sendte henne blomster, kort eller gaver


Prøver å være romantisk for øyeblikket? Alle disse taktikk fungerer ikke lenger. Jeg ikke sier at det er ikke godt å sende disse lite tanker til kjæresten din, men definitivt ikke gjøre alle disse for øyeblikket fordi hun er fremdeles følelsen emosjonelle og hva hun ville nå er ikke din blomster eller kort, håper hun på riktig svar fra deg.


Hva du bør gjøre nå, er ikke til å kontakte henne for denne perioden. Hun trenger litt tid å kjøle seg ned og tenke på forholdet. Du bør også reflektere over deg selv og forholdet også. Tenk på hva gikk galt. Ikke alltid coop deg selv hjemme, legge noen planer med venner eller familiemedlemmer. Gå hvis du vil, for en ferie. Bare gjøre noe for å gjøre du føler deg trygg og bedre. Men ikke forsøk å få i en annen sammenheng umiddelbart hvis du fortsatt vil få kjæresten din tilbake. Da når du klar til å se henne, er du allerede i din beste form og ikke noen hvem som viser neediness. De fleste menn gjøre feil ting etter en pause, og endte opp med å miste kvinnen de elsker mest.

No comments:

Post a Comment