Monday, February 6, 2012

Kjølvannet av en Breakup

Kjølvannet av en breakup er definitivt en av de vanskeligste prosessene i livet å komme gjennom, særlig hvis din ex var din "først," som i første kjæreste eller kjæreste. Tiden det tar for å gjenopprette kan ta to uker til to år. Det er ingen tvil om at hvis du fremdeles liker dem, fra tid til annen, du fortsatt tenke på måter på hvordan å din ex tilbake. Kanskje påvirke følgende ting fortsatt deg.


Du går til biblioteket for å prøve og få noen studere gjort og fast si til deg selv, "vet du hva, eksen min er ikke viktig akkurat nå... Hva er viktig prøver å ess denne eksamenen." Du gjør godt for de første ti minuttene og deretter problemene begynner å bli vanskeligere og mer forvirrende. Så du graver deg dypere, starte tilfeldige ord, symboler og tall å minne deg om din tidligere kjæreste eller kjæreste. Du prøver å riste den av og ta blikket bort din lærebok, bare for å se en hyggelig par holde hender gåing admission rett foran deg. Nå er du tankene er helt på din ex. Du pakker bøkene dine, og leder tilbake til din leilighet.


Mens du kjører Hjem du slår på radioen. Du har aldri betalt oppmerksomhet til musikk tekster, nå du lurer på hvorfor hver sang er enten om kjærlighet, sex eller en breakup. Du holde endring radiostasjonen, men det er bare for mye "kjærlighet" skjer. Du kan slå radioen av. Du kan ikke selv lytter til en sang av The Beatles lenger. Rock og r & b også gjør ikke mye hjelp. Hvorfor Ne-Yo har å synge en sang kalt "Så lei av Love Songs". Selv om det var en av favorittsangene fengende, kan ikke det bli lyttet til lenger.


Du kommer hjem, og vennene dine, ringe deg å invitere deg ut for middag og kino. Du går til The Cheesecake Factory med dem, men det er ikke det samme. Du føler deg begrenset å snakke bare om hva vennene dine snakker om, i stedet for bare komfortabel snakker om hva som helst. Så for det meste, du sitter høflig der late til å vite hva som skjer, men noe mangler inni. Selvfølgelig, kommer du til å smile, så mye som mulig for å gjøre det ser ut som alt er OK. Tross alt ønsker du ikke å unngå unødige skadelige påvirkninger partiet med dine sorger.


Til slutt kan dere se filmen. Når filmen spilles av, savne du følelsen av cuddling neste din ex og deres hud sakte berøre din. Vanligvis etter filmen du spaseertur bare om om hva du likte eller disliked, men med vennene dine du er litt mer reservert med dine meninger. Du takke dem for å ha ut med deg, og hodet tilbake hjem igjen.


Kjølvannet av breakup prosessen definitivt gjør vondt, men får tilbake sammen med din ex er ikke helt ut av bildet. Du kan fortsatt vinne du ex tilbake selv etter en hurtful breakup.

No comments:

Post a Comment