Friday, February 17, 2012

Oppløsningen overlevelse Tips

Gjør en break-up i ditt forhold ser overhengende? Er en skilsmisse, som den simpel ende til din ekteskap bare et spørsmål om tid, eller så det synes? Er din partner avvise deg?


Hvis din svaret på noen av spørsmålene ovenfor var "Ja", det kan ha vært ganger når situasjonen dukket opp utover reparasjon, eller du kan faktisk finne deg selv "checkmated av skjebne", eller så å si.


Vel, er hva du har å huske at det aldri er alt er så ille; Det er all i sinnet. Og men dårlig plasseringen kan være, det er alltid en vei ut! Faktisk, du kan vinne din ex-elsker tilbake, være sammen med ham på nytt og la hyggelig minner være hva de er-hyggelig! Og det er ikke som alt dette er siden umulig, for mange har vært der før og gjort at jenter har fått sin ex-lovers tilbake og gutter har gjenerobret tapt kjærlighet.


Og de var ikke nødvendigvis coached inngåelsen av psykologer eller rådgivere. Faktisk, vil ikke det være en overdrivelse å si at mange av dem gjorde det ved en ren tilfeldighet. Kanskje som et spørsmål om sjanse, de gjorde høyre slags ting, sa det var hensiktsmessig, til rett tid. Andre "nesten" hadde ødelagt deres forhold til en ingen vei tilbake, og pendel kunne har swung uansett.


Hvis du vil gjenta et punkt, alt er aldri tapt. Det er alltid en stråle av håp som du kan bygge på. Og hvorfor bare en stråle av håp, du kunne lære fra de som har vært vellykket, følger noen velmenende råd og få din ex-lovers tilbake inn i dine armer! Det er ikke sikkert lett håndtere en break-up, men det er ikke veldig vanskelig heller!


Det kan så skje at du holde mulling over hva som gikk galt i relasjonen, og hvordan kan du ha avverget "uunngåelig" i forholdet. Jo mer du analysere, jo mer smerte og vondt avsløre seg til deg. Og deretter, når du bump inn din ex-lover, kan du starte det hele på nytt med ham eller henne-både av kan du bryte i et argument, og roller coaster ride kan komme tilbake til torget en, kanskje selv hva kan virke som en mørk smug.


Hvorfor delingen skje? Menn og kvinner, begge har spesielle behov, og hvis disse ikke få oppfylt, forholdet kan være på fjellet. Så i stedet for å prøve å gjøre din partner se ting fra ditt ståsted, bare gjøre henne innse at han eller hun fortsatt trenger du. Og du trenger ikke å lære utenat stor taler og skrangle dem av i for å redde situasjonen!


Du trenger ikke erkjenne før din ex-lover å ta deg tilbake inn i hans/hennes armer. Faktisk, som ville bare gjøre situasjonen verre, for ingen ønsker elendig tapere, og som kan føre til tap av selvtillit på din del. Etter en plan kan gjøre du og din sak en verden av gode.

No comments:

Post a Comment