Wednesday, February 15, 2012

Bryte opp advarsel skiltene: forståelse skiltene før det er for sent

Mens ingen av oss har en crystal ball som vi kan se til å forutsi fremtiden, når det gjelder noen situasjoner, er det fortsatt ting vi kan gjøre her og nå for å finne ut hva som kan skje til oss rundt det neste hjørnet. Selv om alle, selvfølgelig, vil oppføre seg en smule annerledes, det er fortsatt noen generelle tegn til å se etter som kan tyde på din ektefelle er i ferd med å avslutte din ekteskap, og her er bare noen av dem.


-Alt du diskutere forvandler et argument: uavhengig av emnet eller som startet samtalen, det uunngåelig viser til et oppvarmet argument eller en helt ut kampen. Det er nesten som om de er på jakt etter en grunn til å kjempe. Nekt å "ta agn" og prøve ikke for å argumentere tilbake.


-Alt du gjør synes å røre dem: akkurat som alle samtaler slutte med argumenter, det synes som om alt du gjør, eller ikke gjør, agitates dem til ingen ende. Den beste måten å håndtere dette bestemt skiltet er å takle det hodet på, bare spør hva det er du gjør som er så troubling.


-De er plutselig oppfører seg secretively: selv om begge livet ikke var nøyaktig åpne bøker før, men nå, de fleste alt de gjør er shrouded i hemmelighet, dette er definitivt en advarselstegn på at noe er ikke riktig.


-Venner og familie synes å være merkelig ubehagelig rundt deg: de fleste ganger, venner, eller hennes familie, er først til å vite hva som skjer. Hvis du føler deg noe nær til noen av dem, ikke nøl med å høflig spør, en gang, hvis de vet hva har vært upsetting din partner så mye det siste.


-Det er absolutt ingen interesse i sex eller en alvorlig nedgang i intime øyeblikk: selv om mangel på sex-stasjon kan bety flere helt annen ting går på, som ikke har noe skummel å gjøre med ditt forhold, det kan også bety at din ektefelle har funnet en annen for å tilfredsstille deres behov.


-De aldri synes å ha tid for deg lenger: uansett ønsket dag eller tidspunkt i uken, det siste, de er alltid så opptatt det er aldri tid til å gå ut eller se hverandre, eller gjør ting du pleide å gjøre. Når du ringer, de er ikke det, når du besøker, er de ikke Hjem, når du foreslår å gå ut på kvelden, de har andre planer eller ikke føler seg godt. Alle disse kan indikere ekteskapet har bare om kjøre kursen og er på vei for skilsmisse retten.


-De bare snakker i dagens: de har stoppet snakker om fremtidige, kort eller lang sikt, og bare snakker i saker av i dag, som angir at de kanskje har skrevet av slik at eventuelle fremtidige planer med deg. Når du prøver å nevne noe som skjer seks måneder fra nå, svarene er vage og noncommittal.


Mens ett eller enda to av disse skiltene alle på egen hånd er sannsynligvis ingenting å være bekymret, og det kan selv være en gyldig forklaring, noen eller flere av dem sammen bare kan være en advarsel som din ekteskap er i alvorlige vanskeligheter.

No comments:

Post a Comment