Sunday, February 12, 2012

Å få din Ex tilbake � a alvorlig 3 trinn Plan

"Jeg hater å fortelle deg om dette, men jeg tror vi bør slutte å se hverandre" er de avsluttende ord din ex sier til deg før de henger opp sin mobiltelefon. Du kaller dem tilbake fire eller fem ganger, men telefonen er opptatt. Faktisk betyr dette?


Hvis de var å være alvorlig du kan gjøre en av to ting - godta det eller prøver å få din ex tilbake. Hvis du plukket sistnevnte, er her en alvorlig plan for å hjelpe deg med å få det du ønsker.


Først av alt, må du innse at for hva enn grunn din ex har gjort bryte med deg, det er alltid en sjanse til å få dem tilbake. Det kan ta litt tid, og avhengig av hvor dårlig du ønsker din ex tilbake, spør deg selv hvis du er villig til å være vedvarende å gjøre. Hvis din ex betyr mye for deg, så ser kanskje de ikke noe i du akkurat nå fordi du ikke viser dem kvalitetene som gjorde dem falle for deg i utgangspunktet. Hvis du tror på deg selv og iverksette tiltak, kan du få tilbake med din ex. Det er så enkelt.


Trinn 1 - ikke ringe tilbake


Så hardt og motstridende ettersom dette er, ikke ringe din ex og fortelle dem hvor mye du savne dem eller hvordan Beklager du er, etc. Gi dem noen plass! En av de viktigste grunnene til hvorfor din ex brøt med du var trolig at du var for clingy. Du ringte din ex når de var ut med sine venner. Du ville oppmerksomhet fra din ex hver gang de var rundt deg. Du ville gi dem så mye oppmerksomhet til dem når du var rundt dem. I utgangspunktet du smothered stadig dem med hengivenhet og i retur, ble dette slått dem av og selv til et punkt irriterende. Det er normalt å vise hengivenhet til noen andre, men husk at du også trenger å kunne være en forfølgelse og gjøre dem jage etter du! Så som av akkurat nå, kan du gjøre motsatt av hva du normalt ville gjøre. I stedet for AOL kuttet instant messaging dem, sende tekstmeldinger til dem, eller ringe dem, bare alt dette løs. Ikke kontakte dem for en uke, en måned. Under denne prosessen, vil de begynne lurer på hvorfor du ikke har kalt dem, og det vil bare fordi du er opptatt med å gjøre ting i livet ditt som er viktig for deg.


Trinn 2 - har aktiviteter


Hvis din ex kontakter deg når som helst å snakke med deg, kan du handle casual. Opptre som deres venn og Vennligst ikke opptre som sin kjæreste eller kjæreste på nytt. De blakk rettferdig opp med deg. Vis dem at du forstår at de har gjort dette, og være modne om det ved å være snill mot dem og handle som de er en annen venn. Ja vet jeg dette er motstridende, men de vil begynne å lurer på hvorfor du ikke er hodet over hæler for dem i øyeblikket. Dette vil få dem tenkning og deretter høflig fortelle dem at du har å gå fordi du er opptatt, og du bør være. Bare fordi det er din ex brøt med mener ikke du du ikke kan utføre aktiviteter og ha det gøy. Det kan ikke være den samme uten din ex, men det vil holde hodet ut av dem. Gå se en film med noen venner, bli med en klubb som din lidenskapelig om, spille noen idrett, gå fjellklatring, ta opp en hobby, gå til en fest, går clubbing og ha moro fordi du fortjener det!


Trinn 3 - snakk


Hvis du har fått til et punkt hvor du er i stand til å gjøre ting uten din ex, så du er ikke bare til dramatisk forbedret indre selv, men mest sannsynlig en ny og annerledes person som din ex nå ser - noen som ikke seg på til dem hvert sekund og noen som uavhengig av hverandre kan administrere sine liv for seg selv. Hvis du vil definere en dato med din ex. Om din ex ringer deg for å henge med du først, eller du vil ringe dem til å henge ut. Hvis du er virkelig på et tidspunkt der du kan snakke med din ex bare mens venner og deretter rolle spiller som om dere "var på en dato" - snakke om tilfeldige ting, Le, dele minner, flørte, være lekende, etc. Det er uunngåelig at begge du fyren fortsatt har igjen over følelser for hverandre hvis dere blir lek med hverandre. Gjør dette til dere er i stand til å løse problemer, og hvis alt går etter planen, det er en god sjanse for at du og din ex vil få tilbake sammen.

No comments:

Post a Comment