Tuesday, February 14, 2012

Livet etter skilsmisse

Endringer i personlige liv: Livet tar et hardt rammet, spesielt i tilfelle av ikke-fengselsstraff overordnede. En engangsreferansenummer stolt overordnede, du vil nå ha blitt redusert til en mer besøkende i ditt barns liv. Du vil nå ha en fast tid, bare under som du vil være i stand til å møte barnet.


På den annen side, satt hele av ansvar for å ta vare på barnet vester i skuldrene til fengselsstraff overordnede. Også, vil du måtte bruke mer tid med barna på aktiviteter som slippe og å få dem tilbake fra skolen, kjøper klær for dem, ta det med til legen og å ta vare på sine fritidsaktiviteter.


Du lurer kanskje på at disse var det samme settet med aktiviteter som du utfører før ekteskap. Den eneste forskjellen i situasjonen er at du ikke vil ha din ektefelle som hjelper deg i utfører disse all hjelp. Hvis det kreves, er du nødt til å følge med dem på deres morgen workouts til gym i stedet for din ektefelle eller ta dem på en ferie eller en utflukt.


Endring i sted: En skilsmisse betyr alltid en endring i stedet for en av foreldrene. Vanligvis, vil den ikke-fengselsstraff overordnet forventes å ta opp et alternativ ly. En endring på plass vil kreve at du acclimatise deg selv seg de nye omgivelsene, gjøre nye naboer og venner. For alle som vet du, nye plass kan være miles vekk fra arbeidsplassen. Dette kan kreve at du endre din livsstil og planlegge din daglige aktiviteter deretter. Du kunne har vært bosatt i ditt eget hjem alle disse årene. Nå, ditt nye hjem kan plassere en enorm byrde på din lommer i form av kostnader for leie og vedlikehold. Må du være mentalt forberedt på å ta opp alle disse nye utfordringene.


Endring i folks holdning: Hvis du finner en drastisk endring i holdninger mennesker og nær og kjære seg, ikke bli overrasket. De samme, som hadde vært inviterer du og din ex for partene før skilsmisse, ville ha tatt du av sine lister. De fleste divorcees ta dette opp på negative slutten. De klage blir ignorert av familie og venner. Men deretter, du kan ikke klandre folk for denne endringen. Faktisk, prøver de å være hyggelig med deg ved å unngå forlegenhet av diskuterer skilsmisse-problemer, når du bli invitert til sin plass.


Endring i økonomiske situasjonen: Dette kan være verste endringen du kan noensinne forventer at i livet ditt post-divorce. Takket være en splittelse i familien samlet inntekt, kan du forventes å gi avkall på din livsstil. Du vil kanskje ikke kunne ha råd til den samme kostbare antrekk som du eid før ekteskap. Du kan bli presset til å leve i et leid hjem som kan ytterligere belaster lommer.


Livet kan spesielt bli elendig for fengselsstraff foreldre. Selv om du vil motta støtte fra overordnet ikke-fengselsstraff, kan det ikke være tilstrekkelig for å møte økende etterspørsel for barnet ditt. Derav, det ville være obligatorisk å forberede et budsjett og prøve levende innen som.


Endring i arbeidsliv: Unødvendig å si kan arbeidet ditt liv ringe for mye endring. For eksempel, kan du flytte over til en ny by etter din skilsmisse. Dette kan kreve at du befinner deg en ny jobb. For overordnet figuren fengselsstraff, for å møte de voksende barn omsorg utgiftene, må du sannsynligvis disse ekstra arbeidstimer eller finne deg selv til en annen jobb helg å gjøre begge endene møtes.


Endring i barnas holdning: Ikke bli overrasket, hvis du finner et paradigmeskifte i ditt barns holdning. Det vil være mye uro i forholdet mellom deg og dine barn først. Kan være trygg på at denne situasjonen ikke vil vare lenge. Barna kan confiding ting på din ex. I fravær av din ektefelle vil de ikke kunne dele sine følelser. Imidlertid blir dette bedre over tid.


Det siste ordet


Hvis du tror skilsmisse angir slutten av historien, er du helt feil. Det er bare starten på en helt ny opplevelse. Alt godt!

1 comment:

  1. Dr. Agbazara er en stor mand,denne læge hjælpe mig med at bringe tilbage til min kæreste, der bryder op med mig for et år siden med hans kraftfuld spell casting og i dag er hun tilbage tigger om at acceptere hende tilbage. så hvis du har brug for hans hjælp i et forhold eller ægteskab problemer kan kontakte ham på e-mail: ( agbazara@gmail.com ) eller WhatsApp ( +2348104102662 ). Og få løse dit problem som mig.

    ReplyDelete