Saturday, February 11, 2012

Hva du ikke vet om lag 10 tilbake måter å få en kjæreste

Til tross for dens hyppige forekomst er det vanskelig å miste en kjæreste uavhengig av begrunnelsen. Om det var en kjæresten av et par måneder eller en kjæresten av mange år, er det noe ingen ønsker å gå gjennom. Men det er viktig at du ikke gir ennå. Her er ti måter å få en kjæreste tilbake.


1. Ikke klandre


Det første skrittet til å få en ex-kjæreste tilbake er å unngå skylden. Du absolutt ønsker ikke å klandre ham for ting som han gjorde feil. Men på samme tid, prøv ikke å klandre deg selv som det gjør bare at økonomien verre.


2. Ikke forårsake en scene


Mens han faller sammen med deg, vil forbli rolig og modne. Du står ingen sjanse til å få ham tilbake hvis du føre til en scene. Det er ingenting galt med å stille spørsmål, men ikke hyle og skrike.


3. Steg unna


Etter at har oppstått pause opp, gå bort fra alt for et par dager, og fjern hodet. Breakups er vanskelig og du ønsker å bruke umiddelbar tid etterpå for å få noen følelser ut på egen hånd.


4. Ikke snakk bak ryggen hans


Sjansen er din ex-kjæresten kommer til å høre om noen rykter kan du spre om ham. Hvis du virkelig ønsker å få ham tilbake, sier gode ting om ham til venner, eller kan ikke si noe.


5. Gi ham tid


Gutta liker ikke når en jente fungerer desperat. Derfor, gi ham tid før du kaller ham eller prøver å snakke med ham. Det kan være det vanskeligste tingen du gjør, men å gi ham tid borte fra du vil være overraskende effektiv.


6. Vise ham du ikke trenger ham


Uavhengig av hvor sterkt du fortsatt føler om ham, vise ham du har flyttet. Vis din ex du kan fremdeles ha det gøy uten ham, og trenger ikke å stole på ham for ting. Han vil raskt innse at han har gjort en feil.


7. Unngå kontakt


Del for å vise ham at du ikke trenger ham er å unngå kontakt. Dette er en av de 10 måtene å få en kjæreste tilbake som ikke alle er enige med. Men minst i begynnelsen vil du unngå kontakt. Når du begynner å snakke med ham igjen, så er det ok å se ham.


8. Forbedre deg selv


Ta deg tid bortsett fra din ex å bedre selv. Du kan gjøre dette ved å utøve og forbedre din fysisk. Du kan også gjøre dette ved å ha det gøy med venner og forbedre humøret.


9. Fortelle ham hvordan du føler deg


Etter stepping bort i noen tid, og å forbedre deg selv, kan du ta sjansen på å fortelle ham hvordan du føler. Vise ham virkelige du og personen han opprinnelig falt forelsket i.


10. Be ham om å ta deg tilbake


Det er sist av de 10 måtene å få en kjæreste tilbake til rett opp be ham om å ta deg tilbake. Mens dette kan komme som en smule desperat, vil tiden mellom pause opp og når du ber ham ta deg tilbake eliminere eventuelle desperasjon

No comments:

Post a Comment