Saturday, February 18, 2012

5 Ting du må spørre deg selv før du Breakup

Hvilke er bedre, den som gjør bryte, eller en som brøt med?


All oppmerksomheten er vanligvis betalt til personer som er blitt dumpet, sjelden vi ta deg tid til å tenke på hva det er for å være på den andre siden. Bryte opp er tøff på både mennesker.


Ikke en posisjon du ønsker å være i, kan du få følelsen av skyld, tristhet, sinne og depresjon når du foretar beslutningen om å bryte med noen.


For å lette noe av disse frykt, er her en liste over 5 ting du må spørre deg selv før du Breakup.


1: Er det misbruk involvert?


Fysisk mishandling: Han/hun treffer, slaps eller shoves du.
Verbal Abuse: Han/hun forringer du med harde ord og fornærmelser.
Psykologiske misbruk: Dette innebærer å kontrollere virkemåten, følelsesmessig utpressing/utpressing eller ukontrollerte misunnelse.


Misbruk kan ikke tolerert eller sette opp med. Du skal aldri kunne endre den andre personen uansett hva de sier. Det eneste du kan gjøre er kjøre så fort du kan, og ikke se tilbake.


2: Er det noen en dramatiske endringer i mitt liv?


Jobb/karriere endre, flytte til et nytt hjem, problemer på jobb eller en sykdom--noen av disse tingene kan føre til problemer. Å være stressa om noe, vær det er din jobb eller problemer med familien, kan du bli fristet til å overføre disse følelsene til partneren. Du kan tro at hvis du bryter opp dette forholdet problemer ville gå bort. Men realiteten er at du må møte disse problemene og ikke klandre dem på din partner.


3: Hvor glad jeg med dette forholdet?


Som ønsker å være helt i kjærlighet med partneren 24/7 er en fantastisk idé å tenke på, men dette vanligvis er ikke hvordan ting går, virkeligheten er relasjoner sjelden oppfyller disse idealer. Mange forventer at 100 prosent tilfredshet med sine partnere er måten det må være.


Spør deg selv: være ærlig med deg selv nå, er jeg fornøyd med forholdet 80 prosent av tiden, eller mer?


Ja--deretter du gjør godt med dette forholdet.
Nei--arbeid må gjøres, eller Vurder å flytte på.


4: Er jeg frustrert og har jeg prøvd å diskutere mine bekymringer?


Noen av oss tror at vår partner skal kunne lese våre sinn å vite våre ønsker og trenger uten oss noensinne å kommunisere.


Kommunikasjon er nødvendig i alle forhold.


Før du viser din partner døren, diskutere din tvil og bekymringer.
Tips for deg Gals: oss gutta er ikke telepatisk, kan vi bruke et lite retning fra tid til annen.


5: Vil jeg til arbeid på dette forholdet?


Uansett hva din tvil og bekymringer, er det én ting som gjør foreta eller avslutte forholdet: ditt ønske om å samarbeide på forholdet. Hvis du ikke er både lovet å forbedre ditt forhold sammen, er det ikke mye håp om at det vil arbeide eller sist.


Sier bare ord hva den andre personen vil høre ikke er god nok, taler handlinger høyere enn ord. Når begge av dere gjøre en samlet innsats for å arbeide på forholdet å gjøre endringene som kreves, er det ingen grunn til å si GOOD BYE evig.

No comments:

Post a Comment