Sunday, February 19, 2012

Fem Varseltegn ditt forhold kan være i trøbbel

Du våkner opp en dag og du er madly forelsket. Du er cuddling på sofaen, gjør ting sammen, foring hver sjokolade dekket jordbær, snakker om din fremtid sammen. Og det er da løpe bort frakt tog går gjennom livet. Du får den "it 's-ikke-du, det har-meg" snakke. Nå er du forvirret, såret og prøver å finne ut "Der som kom fra?"


Bryte opp kan være en av de vanskeligste tingene som noen gang skjer med deg. Ditt ego og hjertet kan få banket opp dårlig. Hvis du bare kunne se pause opp kommende, kan det hende at du kan håndtere det bedre.


Vi har alle hørt at etterpåklokskap er 20/20. Vent ikke for etterpåklokskap, kan det være å sen da. Det er advarselen tegn din relasjon kan være i trøbbel. Snakke med hverandre ikke bare tror problemet ville gå bort.


De fem øverste Varseltegn ditt forhold kan være i trøbbel


1. Starte kamper.


Du trenger ikke å være 100 prosent avtale med partneren din hele tiden. Uenighet, diskusjon og kommunikasjon kan faktisk være bra for ditt forhold. Hvis du synes at din partner har blitt trettekjµr over små meningsløse ting som din klær eller valg av restauranten, som er mer enn sannsynlig en advarselstegn på at han/hun kan være på utkikk etter en unnskyldning for å komme ut av forholdet.


2. Glemme hvordan du bruker telefonen.


Telefonen ville ringe hver dag med din kjære ringer bare for å si "Jeg elsker deg", eller som ønsker å lage planer. Nå ringe han/hun ikke selv når han/hun kjører sent tre timer. Det kan være klart for noen, men kommer fra hurtigoppringing du en ut av bruk tall er en ganske god indikator på at ditt forhold kan være i toalettet.


3. Endre sitt utseende.


En stor endring i utseendet kan være et tegn som partneren din søker andre steder. Om de har helt redone sine hår stil, mistet 40 pounds eller gått fra en vanlig brunette til en Barbie Doll blond, bør store endringer bli husket. Selvfølgelig, er det ingenting galt med å prøve å se fint for deg hvis det er hva det er.


4. Kritisere.


Hvis din kjære ikke lenger inn i deg, ikke bli overrasket hvis han/hun blir intolerante av alt, fra måten du kjøre bilen til måten du pusser håret. Konstant motstanden og krangling er advarselstegn på at du er i ferd med å gå din egen måter.


5. Å miste seksuell interesse.


En sunn sex livet er bra for en relasjon. Hvis partneren din er å bli mer seksuelt reservert, må du finne ut hva problemet er. Det er naturlig å ha mindre sex som du utligner inn i hverandre, og er komfortable sammen, men uker eller måneder mellom seksuell kontakt problemet.


Nå som du gjenkjenne disse advarsel skiltene, ikke frykt. Hvis noen av dem har partneren, betyr det ikke alltid forholdet er. Det er vanligvis en kombinasjon av tegn, og ikke bare en av dem som spår en breakup.


Hvis du vil forhindre at partneren er som ønsker å komme seg ut, det viktigste du kan gjøre er sitte ned og diskutere problemet på en ærlig og åpen måte. Det kalles kommunikasjon. Snakke med hverandre ikke bare tror problemet ville gå bort.


Uansett hva din tvil og bekymringer, er det én ting som gjør foreta eller avslutte forholdet: ditt ønske om å samarbeide på forholdet. Hvis du ikke er både lovet å forbedre ditt forhold sammen, er det ikke mye håp om at det vil arbeide eller sist.

No comments:

Post a Comment