Wednesday, February 8, 2012

Din kjæreste eller kjæreste bryte med deg fordi du fyrene hevdet for mye?

På den tid når dere var sammen, husker du hvor mye du fyrene hevdet? Kanskje det var litt, eller kanskje det var... mye. Ser tilbake på den, hvis dere kunne har løst disse argumentene, ville kanskje ting ha gått mer jevnt. Kanskje de ikke ville ha brutt opp med deg. Det kan høres galskap, men selv etter alle disse argumentene, vil du kanskje fremdeles din ex tilbake. Det er helt greit, og hvis du bare kan lære hvordan å avkjøle ting ned en bit og håndtak-argumentene i en roligere måte, vil du bli mye mer av en attraktiv person din ex vil vil være rundt med.


Noen av de største temaene som par krangle om er vanligvis sett i media og samfunnet - penger og sex. For eksempel, mangel av kjønn, eller bedre ennå mangel på god sex, kan føre til et par å krangle. Husker du en gang der du var virkelig, virkelig aroused og ønsket å hoppe i øyeblikket bare for å finne ut at din kjæreste eller kjæreste vil heller se TV i stedet? Dager og kvelder ville gå og fortsatt... ingen sex! Frustrerende... jeg vet det. Ditt forhold vil få mattere og du ville starte blaming partneren for mangel på spenning, eller enda verre, ser du et annet sted for "mer spenning".


Leksjon nummer én - du kan ikke tvinge din partner å ha sex med deg! Det er bare ikke til å skje. Du trengte for å stoppe kranglet med dem siden som risikerte ditt forhold. I stedet, lære å ta det treg, selv det tar ukens. Fra å være i mangel av sex staten å få sex er en av de største hindringene i en relasjon, men hvis du tar overvinne denne hinder, vil du til slutt kunne ikke bare få hva du ønsker, men din kjæreste og kjæresten vil ha sex med deg som er mye bedre deretter dem gjør det fordi du ville ha det. De vil respektere deg mer også! Gjør dette vil tillate færre argumenter og gjøre ditt forhold siste.


Hva med dette? Har du noen gang hatt de pinlig middag dato øyeblikk når din kjæreste eller venninne ser på deg, forventer du å betale for måltidet? Du begynner å fortelle dem at forrige gang du har betalt, og de beg å variere. Før du vet ordet av det, er du fyrene kranglet over en sytten dollar måltid og tabellen ved siden av deg er å se på dere... Derfra hver gang du gikk for å spise med din kjæreste eller kjæreste, du to holdes orden på hvem som har betalt kategoriene, noe som resulterer i en mer argumenter hvis noen ved et uhell "gjort en feil."


Hvis du vil få din ex tilbake, du har å kunne la ting lysbildet litt mer. Mange ganger par hevder fordi en føler at de er rett, og har en forpliktelse til å bevise at de er riktig ved å gjøre alt de kan for å vinne over et argument. Kanskje er du en av dem som tror at hver krone er arbeidet gjennom hardt arbeid. Det er flott å ha at hardt arbeide tankegangen, men betaler ekstra kategorien er ikke verdt å skade ditt forhold og potensielt blir i en "brutt opp scenen" der du spør deg selv "Hvordan komme ex ryggen min kjæreste" eller "Hvordan komme eksen min kjæreste tilbake?"


Leksjon nummer to - du har ikke vinne hver argument! Hvis du hevdet mindre, ville ikke så må du spør deg selv disse spørsmålene! Ingen svette om... Hva er gjort er gjort. Bare husk at argumentene kan løses hvis du bare gi i... Ja sa jeg det. Være villige til å sette ditt ego til side for skyld for å ha et sunt forhold. Ikke bare vil det gjøre din partner lykkeligere, men hvis du er enig med hva de sier på en måte at du også kan uttrykke en rettferdig mening, deretter de ikke føler truet av en resisting styrke som vil stoppe dem fra kranglet med deg.

No comments:

Post a Comment