Saturday, February 4, 2012

Tegn på en dårlig forhold!

Når du var i en relasjon, kunne noen ganger du bare føle at noe ikke var kommer rett... Kanskje du begynte å panikken, eller kanskje du begynte å miste håpet. Du ønsker ikke å være på det stadiet der du var tenker om hvordan å vinne tilbake en ex… Du har noen av disse skiltene at du så som kan potensielt leaded til ditt ferie-opphold opp?


Som du snakket med din kjæreste eller venninne på telefonen, virket det som om de ønsket å henger opp på deg så raskt som mulig. Kanskje dere snakket i ti minutter, og de holdt å gjøre opp unnskyldninger som de trengte for å gjøre vaskeri, eller de måtte snakke til en venn, men de ville bare se på TV. Andre metoder som "prøver å få av telefonen" inkludert sannsynligvis ikke legge mye til samtale og svare i en "Ja" og "det er rett" holdning.


Et annet tegn innebærer seksuell spørsmål. Husk når din kjæreste eller kjæreste var den som startet alltid sex ved å være Flørten rundt deg? Nå de bare ser ikke ut til som er interessert i den lenger. Noen ganger du kommer til punktet der du antydet som du vil ha sex, men som bare gjør du ser desperat.


Hva med din mann fremtid? Kanskje du var virkelig inn i dem, og du var tenker på settling ned med dem. Du begynte å snakke med dem om hvor lenge tror du relasjonen ville vare, og hvis du var virkelig går for det, du nevnte om ekteskap på en dag. Men da de hørte dette, de forsøkte å gjøre alt de kunne for å unngå emnet.


Følelsen av spenning rundt partneren ikke et sunt tegn heller, spesielt når ingen sier noe om det. I stedet, du fyrene indirekte prøvde å snuse ut informasjon fra hverandre, noe som resulterer i mer spenning. Grunnen til hvorfor dere gjorde dette var fordi ingen klarerte hverandre. Du kan tenke at de kan gjøre noe bak ryggen, og de kan tenke det samme med deg. Dette fører vanligvis til et argument som involverer tillit problemer.


Endelig, det verste tegnet på et dårlig forhold er bare føler ubehag mot hverandre. Når du følte ubehagelig mot din kjæreste eller kjæreste, måtte du spør deg selv hvorfor du var fortsatt i forhold til dem. Hvis det er bare attraksjonen var seg ut, kan du prøve å arbeide for å arbeide noe neste gang. Hvis ikke, kan de bare trenger tid til å tenke over ting og gi deg noen plass.


Hvis disse skiltene faktisk skje i ditt forhold som forårsaket en breakup, ville det være lurt å lære av dine feil for neste gang. Tro det eller ei, selv etter at alle disse ting som skjedde, bør du fortsatt komme tilbake med din ex og andre prøve. Komme tilbake med din ex, selv tross alt er dette, en dristig flytte på en del. Men hvis du kan løse disse problemene og forhindre slike tegn til å skje, så du kan være på vei til en sunn og verdig relasjon.

No comments:

Post a Comment