Thursday, March 21, 2013

3 Viktige, men enkle trinn for å få din eks Boyfriend tilbake ved å gjøre ham ønske du igjen

Det mest forvirrende som en mann kan si til en kvinne er at han trenger mer plass. Hva er det? Hvorfor han prøve å myke opp ting? Noe er plage ham så hvorfor kan ikke han kommer rett ut og si det. Slik at du lurer på hva er det virkelige problemet kan være mer grusom enn om han bare kom ut og sa han ikke elsker deg lenger. Hvordan kan du få din ex kjæreste tilbake hvis han ikke snakke eller gi noen indikasjon på det virkelige problemet. Du fortsatt elsker ham og ønsker ikke å miste ham for alltid, men hva kan du gjøre?


Innse han kan være å fortelle sannheten


Når din ex kjæreste sa han trengte litt plass, som kan være akkurat det han trenger. Han ønsker litt tid å få ting sortert ut før han gjør noen feil. Menn sjelden utøse sine hjerter og fortelle du deres innerste følelser veien kvinner gjør. Dette virker alltid vanskelig for en kvinne å forstå, men menn og kvinner har forskjeller enn den kjente fysiske seg. Din ex kjæreste kan bli forelsket for dypt i kjærlighet med deg, og han trenger tid til å tenke før han tar neste skritt i forholdet. Han kan ikke fortelle deg at før han er sikker på om det selv. Det er derfor du må respektere sine ønsker.


Få noen plass For deg selv


Å få din ex kjæreste tilbake, må du gi ham avstanden han har bedt om. Dette betyr at det beste du kan gjøre for ham og deg selv er å la ham gå for nå. Den beste måten å gjøre dette er å få tankene av ham og begynner å tenke på deg selv og dine behov. Opptatt av å skjemme bort deg selv. Få deg en makeover. Frisyre, tan og nye klær. Så får med noen venner og gå ut og la hele verden se nye glad og trygg kvinnen du har blitt. Hvis du tilfeldigvis støter på din ex, gi ham et stort smil og flytter bort før han kan begynne å snakke med deg. Det er ikke tid for kommunikasjon ennå. Du vil bare få ham til å ønske deg igjen.


Enig med bruddet


Du har gitt ham i rom og tid han trengte, og nå for å få din ex tilbake kjæreste du trenger for å gjøre ham ønsker du så ille han vil være nesten gal forelsket i deg. Her er hva du gjør. Etter at han har sett den vakre kvinnen som han dumpet, vil han prøver desperat å kontakte deg. Han vil sende e-post, tekstmeldinger, og ringer. Du ignorere ham. La e-post og telefonsamtaler hoper seg opp. La dette gå for to eller tre dager, og deretter kalle ham og fortelle ham at du hadde lagt merke til at han prøvde å kontakte deg, men dette var den første sjansen du måtte komme tilbake til ham. Så fortelle ham at du hadde ønsket å fortelle ham at du er enig at bruddet var en god idé for dere begge, og ønsker ham vel i fremtiden. Deretter avslutte samtalen. Du ikke bare har gjort ham ønske du igjen, du har gjort ham så gal for deg at han vil stoppe for noe for å få deg tilbake.

1 comment:


  1. Jeg vil bare takke deg. Stavningen din har forandret livet mitt. Jeg var deprimert og var ikke helt sikker på at det ville fungere for meg. På toppen av det er jeg alltid motvillig til å kjøpe ting fra Internett. Men det tok bare en uke, akkurat som du sa! Nå er min bf tilbake med meg, akkurat som du annonserte. videresend dine opplysninger til Dr.Obodo på Mail: templeofanswer@hotmail.co.uk , eller whatsapp +2348155425481

    ReplyDelete