Thursday, March 28, 2013

Få din eks Boyfriend tilbake - avgjørende Tips for å gjenvinne sin elsker, og gjøre ham din mann alltid

Det som startet som drømmen om et lykkelig og langvarig forhold er omgjort til hjertesorg og din kjærlighet affære har blitt revet fra hverandre. Du holder gjenopplever det øyeblikket da han fortalte du han trengte litt plass. Disse ordene holde ringing i ørene, og du kan se ham gå bort fra deg, å ta alle dine håp og drømmer med ham. Nå er du desperat etter å få din ex kjæreste tilbake. Hvis dette høres ut som hva som skjer med deg, er her noen avgjørende tips å gjenvinne hans kjærlighet og gjøre ham din mann alltid.


Hvis du har vendt seg til dine venner og slektninger for råd, har du sannsynligvis hørt det samme, å la ham gå og finne noen andre bedre. Men til deg, det kan aldri bli noen andre bedre, og det er ingen måte at du kan bare la ham gå og glemme ham. Du har rett, hvis du føler at denne mannen er kjærligheten til livet ditt, du minst skylder det til deg selv å gi å få ham tilbake din beste innsats.


Imidlertid en del av deres råd er bra, du har å la ham gå for nå. Ethvert forsøk på å kontakte en mann snart etter en breakup kan være katastrofalt, og avslutte forholdet for godt. Det beste du kan gjøre er på dette punktet å gi ham avstanden han ønsket. Dette betyr ingen telefonsamtaler, e-post eller tekstmeldinger.


Da han brøt med deg, ble han forventer du skal være gråt og tigget ham om å elske deg igjen. Å få din ex tilbake, du trenger å gjøre det uventede og ignorere ham en mens tilsynelatende å ta bruddet på strak arm. Ved å opptre som om det ikke effekten du i det hele tatt, vil din ex begynner å ha andre tanker. Han teller på du kom etter ham, og når du ikke gjør det, vil det føre ham til å lure på om du fortsatt ta vare på ham.


Jo lenger kan du holde ut fra kontakter ham, jo bedre sjanse har du for å gjøre ham ringe deg. Så snart han innser hvor mye han savner du, vil han også frykter at han mister du. Når dette skjer, du har slått ting helt rundt og han er den som føler seg avvist og desperat å få sin ex tilbake, og han vil sende deg en e-post for å se hvis du vil svare ham. Svar ikke det. Ved å ikke svare på e-post, vil du tvinge ham til å ringe deg.


Ta sin samtale, men fortelle ham om du var bare går ut døren og blir nødt til å komme tilbake til ham. Dette gir deg full kontroll, og viser ham at du ikke var bare sitte der venter på hans kall. Når du kommer tilbake hans kall, vil han ønsker å snakke, men fortelle ham at du ville heller gjøre det ansikt til ansikt, og arrangere en tid og sted for møtet. Viser ham din styrke og modenhet ved å ikke jage ham er den beste måten å få din ex kjæreste tilbake, gjenvinne sin kjærlighet, og gjøre ham din mann alltid.

2 comments:


  1. Jeg vil bare takke deg. Stavningen din har forandret livet mitt. Jeg var deprimert og var ikke helt sikker på at det ville fungere for meg. På toppen av det er jeg alltid motvillig til å kjøpe ting fra Internett. Men det tok bare en uke, akkurat som du sa! Nå er min bf tilbake med meg, akkurat som du annonserte. videresend dine opplysninger til Dr.Obodo på Mail: templeofanswer@hotmail.co.uk , eller whatsapp +2348155425481

    ReplyDelete
  2. Ekte kjærlighetsspell Caster Dr.Obodo. Staver for å tiltrekke kjærlighet, Stopp skilsmisse, Ekteskapsstaver, Ta tapt kjærlighet, Penger og velstående staver, Beskyttelsesformer, Staver til ..Kontakt informasjon
    E-post: templeofanswer@hotmail.co.uk
    Ring, Viber og whatsapp +234815542481

    ReplyDelete