Tuesday, March 26, 2013

Når kjæresten din sier han trenger plass - ta denne handlingen rask og se ham komme Running Back

Når kjæresten din sa han trenger plass, er alt du kunne tenke på hvorfor? Hva gjorde du for å fornærme ham så mye at han ikke ønsker å være rundt deg lenger? Dette medfører for deg å være forvirret og ydmyket. Din familie likte ham, så hva har du tenkt å fortelle dem? Du prøver å komme opp med en historie å gjøre ham ene skylda, men du elsker ham så mye at du ikke kan si stygge ting om ham, særlig hvis de er usanne. Hva du trenger å gjøre er å ta denne handlingen rask og se ham komme running back.


Men først, da kjæresten din fortalte deg han trengte plass, du ble med bare et mangfold av kvinner rundt om i verden som har hatt dette samme erfaring. Så det er ingenting å skamme seg over, lider du nok fra din knust hjerte som det er. Alle som elsker du vil være støttende og ikke be om en forklaring.


Du trenger å finne ut hva som forårsaket bruddet og finne ut hvor å fastsette problemet for å få kjæresten din tilbake. Men, det er din egen personlige oppgave, og det er ikke nødvendig å dele det med andre. Årsaken er det så viktig at du løse problemene som førte til bruddet er så du ikke vil gjøre de samme feilene igjen når du får din ex tilbake.


Å finne ut den egentlige årsaken din kjæreste bryte opp med deg kan føre til at du står overfor noen ting som er ubehagelig. Men hvis du ønsker din ex tilbake, må du møte opp til og korrigere tingene som du gjorde for å gjøre ham ønsker å avslutte forholdet. Når du er sortering ut disse problemene, kan du huske på at dine ideer om hva forårsaket bruddet og hva din ex kjæreste føles er grunnen kan være annerledes. Han er den eneste som kan virkelig fortelle deg hvorfor han følte han måtte komme bort fra forholdet.


Hvis du tror du kan ta å høre det fra ham, så du bør kontakte ham og be ham ansikt til ansikt hva du gjorde som fikk ham til å bryte opp med deg. Hvis hva han forteller du er noe som du har tenkt på og funnet en måte å fikse, fortelle ham og be ham om å tilgi deg og gi ting en annen prøve. Hvis han forteller du en grunn til at du ikke hadde tenkt på, kan du fortelle ham at du var klar over problemet, men du vil arbeide hardt for å bøte på det også.


Dette kommer til å skade, og noen kan kalle det flaut, men hvis du ønsker din kjæreste tilbake, dette er en liten pris å betale. Så, legge den ut, la ham se inn i hjertet ditt og vite at du er oppriktig. Når han aksepterer tilbudet om en annen prøve, stopper ikke din jobb der. Du vil måtte fortsette å arbeide for å forbedre deg selv, slik at du ikke mister ham igjen.

1 comment:


  1. Ekte kjærlighetsspell Caster Dr.Obodo. Staver for å tiltrekke kjærlighet, Stopp skilsmisse, Ekteskapsstaver, Ta tapt kjærlighet, Penger og velstående staver, Beskyttelsesformer, Staver til ..Kontakt informasjon
    E-post: templeofanswer@hotmail.co.uk
    Cell, Viber og whatsapp +2348155425481

    ReplyDelete