Tuesday, March 19, 2013

Hvordan lage min eks-kjæreste vil meg tilbake

På sitt beste, romantisk kjærlighet mellom to personer er en del lidenskap, en del intimitet og en del gjensidig respekt. Å vite hemmeligheten bak denne formelen vil komme hendig når du finner deg selv og spør, "Hvordan lage min eks-kjæreste vil meg tilbake?"


Generelt, tilnærming menn en relasjon fra perspektivet av lidenskap, mens kvinner har en tendens til å nærme seg fra perspektivet til intimitet. Når ting går rett, begge partnere i forholdet oppleve alle tre: en voksende følelse av gjensidig respekt, lidenskap og intimitet.


Finne deg selv som du er nå, med din ex-kjæreste ikke lenger i ditt daglige liv, kan gi deg følelsen trist eller ensomme. Du har sannsynligvis føle at du savner ham og bare trenger ham tilbake i armene dine igjen. Selvfølgelig, er dette naturlige følelser som noen kanskje har om de har mistet kjærligheten til livet- eller i det minste en veldig spesiell romantiske interesse.


Dessverre, trist og ensom følelser av seg selv er ikke nok til å få din ex-kjæresten tilbake. Faktisk viser ham bare sorg og fortvilelse kan kjøre ham lenger borte.


I virkeligheten er den eneste reelle måten tilbake i hans hjerte å forstå viktig concoction av lidenskap, intimitet og respekt som jeg nevnte ovenfor. Det er bare gjennom ett eller flere av disse "dører" som du kan re-tenne kjærligheten som to delt på en gang.


Det er dette en hemmelighet du trenger for å lære: noe verdt å gjøre rett er verdt å utdanne seg om. Tenk på det på denne måten: hvor viktig er det til deg at du tenne din kjærlighet med eks-kjæresten din? Er dette bare en bestått fancy eller er denne ekte kjærlighet som er verdt å kjempe for? Du kan bare svare på det spørsmålet. Hvis at svaret er faktisk ekte kjærlighet, vil du trenger for å mestre utprøvde teknikker som kan få ham tilbake inn i livet ditt.


For å illustrere kort hva jeg mener, kom igjen en liten mental reise med meg et øyeblikk. Lukk øynene og bilde deg selv i ditt indre øye. Tenk deg følelsen trist og ensom og forlatt. Du vil bare din ex-kjæresten tilbake, tross alt! Nå, Forestill deg du er i denne ensomme sinnstilstand og er nærmer seg sitt hjem og banket på døren hans. Han åpner døren og er overrasket over å se deg. Han ser inn i øynene og ser bare en desperat, ensom eks-kjæreste. Tiltrukket av hvordan han føler mot deg i dette øyeblikk? Kanskje en 2 på en skala fra 1 til 10?


Nå, Forestill deg selv (igjen i ditt indre øye) nærmer seg din ex hjem. Du er kledd i din mest sexy klær. Din make-up og hår ser flott. Du føler rent og i best form av livet ditt. Du føle kjærligheten i ditt hjerte at du har for din ex-kjæreste. Du nærmer døren hans. Han åpner døren. Hva ser han? En sexy, trygg og kjærlig eks-kjæreste kikket inn i øynene hans, er som hva. Hvor om nå - hvordan tiltrukket han føler for deg? Om en 11, rett?


Fra denne lille øvelsen, kan du se hvor mye av en forskjell din mentale holdning og tilnærming gjør hvordan han vil reagere på din nærmer seg ham, skal komme tilbake sammen.


Teknikkene som virkelig fungerer i å få din ex-kjæresten tilbake i livet ditt er de som kan vise deg hvordan du nærmer deg din ex gjennom rett emosjonelle "døren," øke sjansene dine for å komme tilbake i armene 10 eller selv 100-fold over andre tilnærminger.

No comments:

Post a Comment