Sunday, March 24, 2013

Når du skal kontakte din Ex-kjæreste - hvordan å vinne ham tilbake

Mistet en du elsker... er det en gal ting. Ett minutt du snakker hver dag, neste minuttet du ikke lov til å kontakte ham i det hele tatt. Hvordan kan du bare slå av dine følelser for noen, som stenger en strømmende tappekran? Hvordan kan du være forventet å bare glemme din ex kjæreste, som om dere aldri kjente hverandre?


Svaret er enkelt: du virkelig ikke kan. Og den gode nyheten? Kjæresten din kan ikke enten.


Det er menneskets natur å få knyttet. De følelsesmessige obligasjonene du dannet under ditt forhold løpe dyp, og de er ikke lett kuttet. Bare fordi din ex endte betyr ikke forholdet at han fortsatt ikke elsker deg, eller har følelser av tilkobling. Det er disse forbindelser som gjør det mulig for et par å komme tilbake sammen, uansett omstendigheter og dagens situasjon.


Akkurat nå du føler deg en fantastisk flom av minner, og dette fordi du frykter å miste din kjæreste for godt. Du kan allerede føler ham slipping away. Men på samme tid, må du forstå at din ex kjæreste også føles disse tingene. Problemet for ham er dette: siden han er den som endte ting, akkurat nå er han ikke kan vise den.


Når kjæresten din brøt opp med deg, var det en veldig vanskelig beslutning på sin del. Som blir sagt, hadde han fordelen av å kjøre den gjennom hans sinn et dusin eller flere ganger først. Innen han sprunget bruddet på deg, han var forberedt... du var ikke. Det er derfor han kan virke hard, kald eller uncaring. Dette er fasaden han har å sette opp for å holde bruddet kommer. Hvis han var å gi i og vise sine sanne følelser, ville to av dere komme tilbake sammen.


Dette er også hvorfor en fyr vil bryte kontakten med deg etter dumping du. Å vite når for å kontakte din ex kjæreste er vanskelig, fordi han vil synes å Sky alle type av forbindelse. Nå ut til ham for tidlig, og han går bort. Prøv å jage ham, og du kunne skremme ham for godt. Bare ved å tilpasse en mer uncaring, ikke-konfronterende tilnærming til bruddet kan du håper å få din ex å legge merke til deg igjen. Fordi når han innser du ikke jakte etter ham? Din ex kjæreste vil begynne å savne deg, trenger du, og vil bli veldig interessert i deg igjen.


Kontakt er en viktig del av enhver avstemming. Du kan ikke gjøre det for fort, men så igjen, du kan ikke vente for evig. Etter at han bryter ting av, kjæresten din er ikke sannsynlig til å gå hvor som helst - dette er noe du trenger å fortelle deg selv tid og tid igjen. Med mindre han hadde en annen jente i tankene, er din ex kommer til å tilbringe litt tid alene - eller muligens med venner. Han er ikke ser for å koble opp med den første jenta han ser, og han er definitivt ikke ute etter en annen alvorlig forhold.


Tiden er på din side her, og det er derfor du ikke jager ham. Flytte for fort og for tidlig, og din ex vil begynne å se deg som trengende og desperat. Men fremsatt bildet av uavhengighet og gjør dine egne ting? Ikke bare vil din ex kjæreste lurer på hvorfor du ikke prøver å redde forholdet, men han faktisk vil respektere deg for å gjøre dine egne ting. Å få sin respekt og beundring er to stor deler for å få kjæresten din tilbake. Når du utfører disse atferd, det fører til din ex å ta skritt i retningen... til slutt fører til å få ham tilbake.


Vil din kjæreste tilbake? Du bør nok ha en steg for steg plan. Hvis du forventer å bare plukke opp telefonen og fløy det, er du inne for en stor skuffelse.

No comments:

Post a Comment