Saturday, March 23, 2013

Hvordan bryte opp med klasse

En venn av meg brøt en gang opp med kjæresten tekstmeldinger. Det var en lav ned, verdiløs ting å gjøre, og i stedet for å gi ham det Hei-femmere han hadde forventet, jeg ga bare ham en tunge surring og fortalte ham å vokse opp. Seriøst, hva er det med konfrontasjoner som gjør gutta til fem-åringer? Jeg har sett en rekke snille plutselig brette sine haler mellom sine ben og opptre som barn når det kom til slutt et forhold. Noe om å gjøre det gjør den rette måten bare dem føler panikk. Så hvis du ønsker å være en gentleman, nei, hvis du bare vil være en mann om en pause opp, gjøre følgende, og la tekstmeldinger til umodne idioter.


First off, gjøre det ansikt til ansikt. Ikke, gjør ikke det over telefonen, IM, tekst, gjennom en venn, via en håndskrevet brev eller sangen spilles på radioen. Dette er den viktigste, kardinal regelen hvis noen gang var ett. Hvis du ikke kan fortelle henne til ansiktet hennes du vil avslutte den, enn som viser henne at du er skamme seg over din beslutning, flau og umodne. Det gjør du ser svake villet og feig, siden du ikke kan tøff den opp og gi henne slike viktige nyheter til ansiktet hennes.


Andre, fortelle henne rett uten å komme med en million unnskyldninger. Hvis du begynner å rettferdiggjøre deg selv ved å spille advokat og fortelle henne tusen forskjellige grunner Hvorfor det er over, du bare får til et argument, siden hennes versjon av hver klage uten tvil vil være helt annerledes enn din ta. Selvfølgelig, hvis du bryte med henne for en stor grunn, som hun sov med din beste venn, så fortelle det. Men hvis du har tretti liten unnskyldninger, kan du hoppe over dem alle.


Som betyr å fortelle henne bare at forholdet ikke er fungerer for deg, at kjærlighet er borte, romantikk er død, og at mens du fortsatt respekterer henne og elsker henne, du er ikke lenger i kjærlighet, og vil avslutte den. Hun spør du hvorfor. Realisere dette: Hvis hun ikke ønsker å bryte opp med deg også, ingen grunn du gi vil tilfredsstille. Det er ingen riktige svar å "hvorfor" spørsmål, fordi til slutt det koker ned til dette: hun er ikke godt nok for deg lenger. Hun oppfyller ikke dine behov, og du vil se etter noen nye. Og ethvert forsøk på å slå rundt busken, og gjøre henne føle seg bedre om det bare kommer til å gjøre ting messier og hardere.


Til slutt, ikke bryte med henne i ditt eget hjem. Bryte opp med henne enten sted offentlig eller på sin plass. Dette er mest strategiske beslutningen, fordi hvis ting får stygge og hun nekter å godta din posisjon, kan du alltid bare la. Hvis hun er i huset ditt, og hun tar ikke det godt? Du har ingen steder å gå. Ikke at du skulle slippe bomben og løpe unna, men heller, hvis du føler at samtalen har begynt å gå rundt i sirkler og bli uproduktive, enn noen ganger må du bare ta det bort kort og la.


Så der går du. Hvis du kommer til å bryte opp med noen, kan du vise noen grunnleggende respekt og gjøre det til sitt ansikt. Ikke unnskylde eller ligge. Bare fortelle henne rett opp at det er, og hvis det ikke går godt etter din oppriktig forsøk på å bli klok, la. Husk, det er ikke noe du kan gjøre for å forbedre smerten av å fortelle noen hvem ønsker du at du ikke lenger vil dem. Så ikke gjør det verre ved å late som er det alt annet enn en pause opp.

No comments:

Post a Comment