Wednesday, March 6, 2013

Topp 5 tegn din Ex fortsatt elsker deg

Hva er det med "ex?" Ditt forhold kunne ha endt år siden eller i går. Det spiller ingen rolle. Tidligere forhold hjemsøke oss som en kjærlighet-syke spøkelse, og for så mange av oss, spørsmål knyttet til vår ex påvirke så mange av våre beslutninger i i dag, det er syk.


Men hva om sirenen kaller en lenge tapt kjærlighet synes mindre av en fantasi og mer av en realitet? Jada, fokuserer for mye på en ex som er tydelig flyttet er en sannsynligvis ikke en smart idé. Men hva om det synes, mot alle odds, at du er er fortsatt er interessert? Så kanskje, bare kanskje, vi har å gjøre med en hest av en annen farge. La oss telle ned fem tegn at din ex fortsatt elsker deg:


5.) Plutselige, uønsket re-surfacing. Du har ikke hørt fra din ex i aldre. Faktisk kan ikke du engang huske sitt fulle navn (i hvert fall ikke med noen vanskeligheter). Og så plutselig, en merkelig familiær nummeret viser på din telefon. Ingen feil om det: ex's forsøk på å få kontakt med deg, spesielt etter en trukket ut periode med separasjon, indikerer ofte et ønske om å re-tenne forbi romantikk. Du kan hoppe på muligheten for å ta en kjapp drink og re-tilkobling. Imidlertid være forsiktig. Hvis din ex nettopp avsluttet et forhold, kan du være en del av et mindre ønskelig scenario: etterpå!


4.) Gaver, gaver, gaver! OK, så kanskje du og din ex er fortsatt tett. Og sikkert, kanskje du noen ganger plukke opp et lite token for din ex på deres bursdag/Christmas/hva har du. Imidlertid hvis Valentinsdag roller rundt, og du finner deg selv med et gjennomtenkt, dyre eller uventet kan ex-sendt gave, noe annet gå. Mange mennesker uttrykke sine følelser gjennom presenterer, og hvis en gave er ment å levere en betydelig betydning, er det ofte lett å fortelle. Smykker, klær, hjemmelaget mat, eller noe annet med bestemte personlige appell kan indikere en romantisk fornyet interesse. Og hvis du får roser, glemme det.


3.) Din venn er min venn. Mange ganger, i stedet for re-tilkobling med deg, kan en ex nå ut til et medlem av din indre sirkel. Felles venner er ofte mindre skremmende å en ex og gir en informativ direkte riktig for deg. Gjennom en felles venn, kan en ex angi fornyet interesse eller anger over en siste break-up. Så hvis din beste gal pal nevner en overraskelse run-in med Mr. Ex, og støtter hvordan "virkelig beklager han virket," noe kan være opp. Imidlertid felles venn / ex relasjoner kan noen ganger være et grått område. Sørg for å avklare nøyaktig hva kommunikasjon gikk og tonen i samspillet å være sikker på at din ex er virkelig prøver å koble med deg.


2.) Nærtagende-feely. Sannsynligvis en av de creepier indikasjonene på at din ex fortsatt kan være interessert, du vet dette logge rett utenfor balltre: at eks kan ikke holde hendene til seg selv. De hoppe på muligheten til å gi en klem, kanskje med plante en peck på kinnet og som natten bærer på, Ex synes fast på deg som en dårlig lukt. Hvorvidt dette er hengivenhet er ønsket, pass på at, hvis du har tenkt å re-tenne et forhold med en siste kjærlighet, du ikke begynner det utelukkende på et fysisk nivå. Sove med en ex etter en natt med kort ny tilkobling kan føre til en ond sirkel av booty call mahem. Med mindre, selvfølgelig, det er det du leter...


1.) "La oss komme tilbake sammen!" Alright, kan dette ikke være den mest vanlige tegnet at din ex fortsatt elsker deg, men det er umiskjennelig og klart. Hvis din ex stadier en tilsynelatende gjennomtenkt, oppriktig og hjertelig forsøk på å vinne deg tilbake, ta varsel. Dette skiltet kan ta form av en bokstav (1), (2) telefonsamtale, (3) personlige konfrontasjon, eller, enda mindre vanlige (4) avspilling av en stereo utenfor soveromsvinduet ditt.


Nå, uansett om du har drømt om dette scenariet i flere tiår, eller det kommer som en uvelkommen overraskelse, det er et par ting du ønsker å merke. Hvis din forrige break-up involvert en store romantiske faux pas (dvs din ex jukset på deg), deres deklarasjoner hadde i hvertfall bedre med noen solide groveling.


Selv om dette ikke er tilfelle, krever en erklæring av fortsetter kjærlighet noen trodde på din del. Men romantisk dette møtet kan være, hvis du starter opp et tidligere forhold er noe du kan faktisk ønsker å gjøre, en alvorlig sitte ned med en diskusjon av tidligere feilgrep og forholdet problemer kreves før du kan flytte fremover.

1 comment:

  1. Ekte kjærlighetsspell Caster Dr.Obodo. Staver for å tiltrekke kjærlighet, Stopp skilsmisse, Ekteskapsstaver, Ta tapt kjærlighet, Penger og velstående staver, Beskyttelsesformer, Staver til ..Kontakt informasjon
    E-post: templeofanswer@hotmail.co.uk
    Ring, Viber og whatsapp +234815542481

    ReplyDelete