Monday, March 18, 2013

Hvordan å gjøre mannen du elsker ønsker du tilbake - Get Your Ex tilbake For godt

Så snart du ser ham gå unna, begynner du tenking hvor å lage mannen du elsker ønsker deg tilbake. Det er en naturlig reaksjon, siden du hadde håpet å tilbringe resten av livet ditt med ham. Men du kan ikke tvinge noen til å elske deg, eller ønsker å være med deg. Det tar mye tålmodighet og en lyd gjennomførbar plan for å få din ex tilbake for godt. Det er ikke alltid lett, men hvis du ikke gjør vondt verre av gråt og tigget ham om å gi deg en ny sjanse, det kan gjøres.


Det første du trenger å gjøre er ser tilbake på de siste månedene av relasjonen, og se om du kan komme med problemene som forårsaket bruddet. Han kunne ha fortalt deg at han trengte mellomrom eller en pause, men det går mye dypere enn som. Når en mann forteller deg at han trenger plass, er det bare hans måte å prøve å bruddet med deg i en mykere, mer skånsom måte. Uansett hvordan han gjør det, mister ham vondt like ille. Siden han ikke fortelle deg den virkelige grunnen til splitten, er du nødt til å komme opp med det selv. Du kan ikke få din ex tilbake for godt med mindre du vet problemene som fikk ham til å bli misnøye. Når du har bestemt hva problemet eller problemene er, vil du måtte finne ut hvordan du løser dem. Det ville være nytteløst å prøve å starte et nytt forhold til bagasjen av gjengangeren ettall er ryddet unna.


Mens du søker for årsaken til bruddet, bør du har ingen kontakt med din ex kjæreste. Dette betyr at du ikke kaller, e-post eller tekst ham. For å gjøre mannen du elsker ønsker deg tilbake, trenger du å forsvinne for en stund. Ta en ferie eller besøke venner ut av byen, noe å komme vekk fra fristelsen til å påberope seg med ham til å ta deg tilbake. Din beste taktikken for å få din ex tilbake for godt er å få ham til å savne deg, og han kan ikke savner deg når du er det stadig minner ham om hva som forårsaket ham til bruddet med deg. Jo lenger han er uten deg, jo bedre blir du. Dette er hvorfor du er så desperat å få din ex tilbake. Du føler at du har mistet ham. Når din ex ikke hører fra deg, vil han lurer på hva som skjedde med deg. Han kan kalle deg, men hvis du er ute av byen, vil du ikke bli fristet til å svare.


Hvordan for å gjøre mannen du elsker ønsker er du tilbake å gjøre ham tror han har mistet du. Når denne tanken går inn i hans sinn, vil han bli så desperate etter å bli med deg som du er å være sammen med ham. Vise ham at du kan gå videre med livet ditt uten ham, og du vil få din ex tilbake for godt. Hvis dette er mannen for deg, ikke gi opp. Det er du kan gjøre ham kjærlighet du som aldri før.

No comments:

Post a Comment