Friday, March 22, 2013

Få din kjæreste tilbake nå - 4 Tips for å gjøre henne ønsker du tilbake

Det er definitivt ikke en jevn ride, når du har bare og å gå gjennom en breakup med din ex-kjæreste, og alt du synes å gjøre er å lure på hvordan du kan få henne tilbake. Å være fanget i denne posisjonen kan lett la deg følelsen deprimert og tom, og du vil bare gjøre det gå bort. Men det er mye lettere sagt enn gjort, som de fleste menn vil bevitne, det er ikke akkurat en myk bris å få kjæresten din tilbake.


Heldigvis er det mange ting du kan gjøre for å minne deg på at samlivsbrudd ikke trenger vare evig. Du kan få din kjæreste tilbake, nå, akkurat som mange andre gutta har gjort før. Det er visse ting som du vil ønske å finne ut underveis, skjønt.


Hvis du vil ha din kjæreste tilbake nå, er her 4 tips for å få henne tilbake som bør virkelig hjelpe deg ut:


1. En av de verste tingene du kan gjøre er å bli hennes irriterende.


Så, du ikke vil tillate deg selv å bli fanget opp sjekke opp på henne eller venter på å ringe henne igjen og igjen. Det er nesten som en naturlig push for gutter å vil plutselig kalle sine ex kjæreste over og over og prøver å fange henne på et øyeblikk når hun er åpen for å diskutere komme tilbake sammen igjen. Men hvis du virkelig ønsker å ha noen sjanse i det hele tatt på å få kjæresten din tilbake, må så du tillate at fristelsen til å sjekke opp på henne pass.


2. Du må vite at hun kommer til å komme tilbake til deg.


Dette er en av disse tankene staten ting, men det virkelig hjelper ut mye. Se, hvis du tror at hun ikke kommer til å komme tilbake til deg, så hva skal du føler? Du er sannsynligvis kommer til å være deprimert og desperat. Du gjør de beste valgene når du føler deg både desperat og deprimert? Sannsynligvis ikke. Så, er du sørge for at du holder deg å vite at hun vil komme tilbake til deg, så lenge du gjør de riktige tingene for å få henne tilbake.


3. Hun trenger å se fristelsen til å bringe henne tilbake til deg.


Vi trenger litt fristelsen fra tid til annen, og dette er akkurat det du trenger å vise din ex kjæreste hvis du ønsker å få tilbake med henne. Det må være noe der det er fristende å henne å ønske å gjøre det igjen og komme tilbake sammen med deg. Attraksjonen er den mest effektive måten å trekke henne tilbake til deg, og attraksjonen er hva vil friste henne å ønske å være med deg igjen. Så, du har å friste henne tilbake til deg ved å være mer attraktiv for henne.


4. Du må ha et klart og konsist plan for å få kjæresten din tilbake.


Det er lett å la din stolthet snakke deg inn i bare gå ut der uten en plan og antar at du kan få henne tilbake. Men, så mange gutter før du vil innrømme, det er ikke så lett å få en kvinne å komme tilbake når du ikke har et klart og konsist planer å bringe henne tilbake.

No comments:

Post a Comment