Friday, March 15, 2013

Mestring hvordan du kan vinne henne tilbake etter en dårlig pause opp i tre enkle trinn

Mange ting skjer i livet ditt som etterlater deg følelsen at kosmiske universet er plotting undergang din. Mange av disse tingene kan faktisk være ut av kontroll, og det er ingenting du kan gjøre om den. Men er å miste et godt forhold ikke en av dem. Hvis du hadde en partner at du anses den største tingen i livet ditt, så ikke la henne komme unna ved å tenke at hun er borte forever etter stormende pause opp. Du kan endre alt fordi det er fortsatt i kontrollen. I dette tilfellet, du er herre over ditt eget liv, og alt du trenger å gjøre er å vite hvordan du kan vinne henne tilbake.


Den første tingen som du må forge dypt i ditt sinn er at du ikke kan gjøre det uforberedt. Mange menn bare gå inn i denne situasjonen uten en skikkelig blåkopi om hvordan man skal vinne henne tilbake. Dette er en av de største fallgruvene for dem. Utseende, eller hva det var at du brukte første gang frieriet henne kommer ikke til å fungere for deg denne gangen. Du trenger en steg for steg guide om hva akkurat du er nødt til å gjøre, og på nøyaktig hvilket punkt er du nødt til å gjøre dem. Sørg for at du får deg bevæpnet med riktig informasjon.


Læring fra dine tidligere feilgrep synes å være det beste våpnet som du kan ha i ditt arsenal, ønsker du å mestre hvordan du kan vinne henne tilbake. Få tanken ut av hodet ditt at det ikke var din egen gjør som sendte henne bort. Det definitivt var eller er i ene eller den andre. Hvis du kan identifisere hvor problemet legger deretter halv din kamp er allerede vunnet. Bli kvitt uansett hva det er som plaget henne nok til å gi slipp på en slik flott forbindelse. Hvis du kan styre klar av feilene som du gjorde i siste, så du kan være sikker på at vil bringe henne tilbake et skritt nærmere.


Her kommer en av de største feilene som et flertall av menn der ute prøver å kjempe tilbake til deres stor forhold gjør; desperasjon. Vi vet alle at du ha henne tilbake ellers du ikke ville ha lest dette langt ennå. Det er ikke nødvendig for deg å komme over henne som også desperat. Dette vil kjøre henne bort på samme måte en nord og en Nordpolen av en magnet reagere med hverandre. De kan arbeide for samme sak, men for noen grunn hvis deres krefter ikke er kanalisert riktig de frastøte alt som er rundt dem. Hvis du viser henne at du er for desperate, hun vil bli frastøtt, og dette er definitivt ikke hvordan du kan vinne henne tilbake. Tilnærming situasjonen med bare et snev av desperasjon, ikke en hel håndfull av det.

No comments:

Post a Comment