Saturday, March 30, 2013

Hvordan å få din Ex kjæreste å elske du igjen - Bruk denne ekspertråd

Hvis du har bare blitt dumpet, og du er fortsatt forelsket med henne, du lurer sikkert på hvordan å få din ex kjæresten til å elske deg igjen. Din trang er å ringe, e-post eller tekst henne og fortelle henne hvor mye du elsker henne, og at du er beklager for såre henne. Som kan fungere etter noen uker når hun suser, men det kan være det verste du kan gjøre akkurat nå. Ethvert forsøk på å kontakte henne på noen måte mens hun er fortsatt lei vil bare få deg videre i trøbbel med henne. Hun forventer du å prøve å få henne tilbake ved å Love henne noe i verden, og hun har hennes sinn som er satt til å avvise noe du sier. Så hva har du å gjøre? Bruk denne ekspertråd.


Det beste du kan gjøre er å vise henne at du er modne nok til å akseptere sine ønsker og har ingen kontakt med henne i det hele tatt. Gå videre med livet ditt som om du hadde aldri møtt henne. Gå ut med vennene dine og ha en god tid, og kontroller at hun hører av det. Gjør ikke noen flørting eller dateringen av andre jenter fordi hun vil høre av som for og aldri la deg leve det.


Mens du gir henne tid til å kjøle seg ned, tenke på hva du gjorde for å få henne så PO ville. Var du stadig setter henne foran venner og kritisere de små tingene som hun gjorde det bør har endeared henne til deg? Du har din feil, og hun oversett sannsynligvis dem. Hvis du elsker henne, bør du overse hennes feil også. Som bringer opp en annen spørsmål, er du sikker på at du virkelig elsker henne, eller er det bare ditt ego som er forslått henne med å dumpe deg?


Hvordan for å få din ex kjæreste å elske du igjen vil avhenge av hvor mye du elsker henne og hvor mye du er villig til å gjøre for å få din ex tilbake. Hvis du bestemmer deg for at du virkelig elsker henne og vil tilbringe resten av livet ditt med henne, bør det ikke være for mye å sortere ut tingene som førte til bruddet og tar skritt for å rette dem. Når du føler at du vet hva du har å endre om deg selv, og finne ut hvordan å gjøre endringer, bør du ringe din ex og be henne om å ta en kaffe med deg og diskutere noen ting.


Når du møter henne, kontroller at du er sammensatt og fengende. Ikke krype eller handle svak. Vær oppriktig og fortelle henne hva du har kommet opp med og be henne om hennes hjelp. Ikke gjør noen wild løfter, bare fortell henne at du vil bli den beste personen du kan, og at hvis hun er villig til å hjelpe deg, det kan gjøres. Hvis du er oppriktig og hun ser at det ikke er en con jobb, vil du ha din kjæreste tilbake.

No comments:

Post a Comment