Sunday, March 10, 2013

Kan ikke få din Ex kjæreste tilbake? -Slo ham med denne kraftige taktikk og se hans hode spinn

Etter en breakup er den største ønsket fra de fleste kvinner å fortsette å okkupere en liten plass i hjertet av mannen de fortsatt elsker. Selv om du føler du ikke kan få din ex kjæreste tilbake, du fortsatt ønsker å være en del av ham. Dette er en del av problemet. Så vanskelig som det kan være du må la din eks gå for en stund. Dette betyr å få ham helt ut av tankene dine. Uansett hvor vondt og håpløst føler på denne tiden du ikke kan la din ex vet hvordan du føler. Hvis du gir etter for dine følelser og tigge din ex til å elske deg igjen, det vil bare føre til en større gapet i forholdet ditt, og du kan aldri være i stand til å få din ex tilbake.


Det beste du kan gjøre er å slå seg ned, gjenvinne gjenvinne fatningen og akseptere realiteten av bruddet og overbevise deg selv som din ex kjæreste er ikke lenger en del av livet ditt. For tiden er han ikke eksisterer! Hva kan det gjøre for å utsette deg selv til mer skade. Det er hva du vil få ved å prøve å kontakte ham på dette tidspunktet. Du kan ikke få din ex tilbake ved å fortsette argumentet som forårsaket bruddet. Akkurat nå er han som en såret bjørn i sin hule, og det kan være ekstremt farlig å forfølge eventuelle fremtidige forhold til ham hvis du stresser hodestups inn i denne grotten og konfrontere ham. Din beste forbundsfelle er avstand. Jo lenger du kan holde seg borte fra ham, og jo lenger du kan holde deg unna bedre det vil være for din sjanser av får din ex tilbake.


Ved å bruke denne avstanden i minst tre uker er du sette ham opp for den virkelige clincher. Når du treffer din ex med denne kraftige taktikk og se hans hodet spinne du ikke si du ikke kan få din ex kjæreste tilbake. Han vil være faller over hele seg å komme tilbake i armene dine.


Grunnen til at denne kraftige taktikk fungerer så godt har å gjøre med det faktum at menn alltid ønsker noe de ikke har, og med det ekstra faktum at de ikke tåler avvisning. Hvis du vil trekke dette av må du gi din ex kjæreste tid og rom til å tenke og begynner å tvile på sin beslutning om å bryte opp med deg. Deretter vil det skje til ham som du ikke har prøvd å kontakte ham. Han vil lurer på hva som skjedde med deg og begynner å lure på om du har funnet noen andre. Nå panikken vil begynne å satt for ham, og han vil være redd for at han har mistet du. Det er når du treffer ham med clincher.


Ring din ex, og takke ham for bruddet. Fortell ham at du kan se at det er best for dere begge. Fortell ham du ønsker ham et lykkelig liv og end konversasjonen. Han vil komme etter deg som et stykke kitt som du vil være i stand til å forme noen måte du behage. Kontroller at du har en plan alle satt slik at du holder full kontroll når han kommer ringer. På dette punktet ønsker du ikke å gjøre noen feil angre alle det harde arbeidet det har tatt for å komme til dette punktet.

No comments:

Post a Comment