Wednesday, March 27, 2013

Vinne tilbake din eks Boyfriend når han ikke svarer til deg

Den vanskeligste delen av å komme tilbake sammen med en ex-kjæreste er alltid riktig kommunikasjon. Skal du ringe ham? I så fall når? Hva vil du si til din ex når du endelig begynner å snakke til ham igjen? Alle disse tingene er en viktig del av å vinne din kjæreste tilbake, og hvis gjort feil, kunne presse ham bort for godt.


Du skjønner, å miste kjæresten din til en uønsket bruddet setter deg i en veldig unik posisjon. Du vil sannsynligvis ha ham tilbake, men på samme tid, kan du vet ikke hvordan å få ham. Alt du synes å gjøre bare tjener til å presse ham bort, og uansett hva du har sagt til din ex han fortsatt synes ikke interessert i å komme sammen igjen.


Så hva gjør du når din ex kjæreste svarer ikke til deg? Er det en måte av å lage din ex trenger du i sitt liv igjen, slik at han ønsker du tilbake?


Det korte svaret på det spørsmålet er et rungende ja. Lengre svaret innebærer avstemmingsprosessen, som kan være komplisert hvis du ikke vet hva de skal gjøre. I teorien kan du vinne tilbake din ex kjæreste ganske enkelt. Men i praksis, stumbling blokker de fleste kvinner ansiktet føre dem til å reise opp og gjøre feil... redusere sine sjanser til å seriøst dating deres ex igjen.


For eksempel, gjorde du ringe din kjæreste etter pause? I så fall hvor lenge fikk du vente? Sjansene er gode du gikk bort fra bruddet tårer, gikk hjem, og deretter tanken på hundre forskjellige ting du ville si. Du sannsynligvis kalt kjæresten din med denne nye linjen av tenkning, og han ikke synes det minst bit som er interessert i å høre hva du ville komme opp med.


Hvis dette scenariet høres kjent ut, ikke bekymre deg om det akkurat nå. Først av alt, er du sikkert ikke alene. Og selv om det ikke var høyre trekk å gjøre, det er fortsatt måter å gjøre for disse tidlige feil.


Hvis din ex kjæreste svarer ikke til deg rett etter forholdet ender, det er fordi han føler weirded ut og merkelige rundt deg akkurat nå. Han trenger tid til å behandle bruddet, møte sine egne tanker av å være alene og forene visse følelser og emosjonelle obligasjoner han har mot deg. Alle ting er arbeid. Som kan være grunnen til at du ser ham ut og om, omgitt av venner, og tilsynelatende har en god tid uten deg. Det er ikke så din ex kjæreste ikke likevel elske deg... selvfølgelig han gjør. Men akkurat nå? Han er preoccupying seg med distractions så han ikke har å tenke på oppløsningen.


De fleste kvinner ta dette på feil måte. De føler som om sine ex kjæreste har flyttet på uten dem... og raskt også. På grunn av dette de havn bitterhet og harme - de begynner å ta pause personlig, som en personlig angrep mot dem. Dette er feil, fordi når du mener denne måten du gir av massiv vibes av desperasjon og neediness skal alltid sende din ex skriker i motsatt retning.


Forstå noe: jo mer du svarer på bruddet... mer du jakten din ex kjæreste, bli sint på ham, engste ham ut, eller aften viser opp steder du vet han kan være? Jo mer du gjør alle disse tingene? Jo mer komfortabel din ex føles i bryte opp med deg.


Interessant nok, er bare motsatt tilfelle. Mindre oppmerksomheten du gir din ex etter avsluttet han forholdet, jo raskere vil han komme tilbake til deg. Ikke ringer, ikke tekstil og ikke engang ser kjæresten din måte? Dette er en av de raskeste måtene å få ham interessert igjen. Plutselig ønsker din ex å vite hvorfor du ikke jager ham. Han ønsker å vite hva som er så viktig at du ikke engang prøver å kjempe for å holde forholdet i live. Disse tingene vil blåmerke til hans ego, og han vil ikke liker dem en bit. Han vil også respekterer deg for ikke å gå i stykker, og for å gjøre dine egne ting.


Vil du vinne tilbake din ex kjæreste? Trenger du en trinnvis plan. Bare være å være proaktiv om slutten av ditt forhold kan du plassere deg selv for en vellykket gjenforening.

No comments:

Post a Comment