Friday, March 8, 2013

Har min eks-Girlfriend fortsatt har følelser For meg? 5 Tegn

Uansett hvem som var på feil, som startet det, og som skade som i prosessen, er går gjennom en breakup vanskelig uansett hva. I løpet av denne tiden for overgangen er det nesten umulig å erte hverandre komplekst sett av følelser som en går gjennom. Følelsene du erfare kan være en blanding av sinne, tristhet, kjærlighet og lengsel. Hva en cocktail!


Hvis du har gått gjennom en breakup med noen du virkelig brydde seg om, kan du spørre deg selv, "Min eks-girlfriend fortsatt har følelser for meg?" Sannheten er, bare det faktum at du spør det spørsmålet betyr at det fortsatt er følelser av kjærlighet og respekt for henne fra din side. Og det er en reell mulighet at hun fortsatt er harboring sterke følelser for deg.


Gitt den smertefulle og stormende naturen samlivsbrudd, kan det være vanskelig å vite sikkert hva den andre personen er virkelig følelsen. Når ting går dårlig under en breakup (og de vanligvis gjør), kjører stolthet og følelser så høy at både mennesker har problemer med å bekjenne til seg selv eller hverandre om de fortsatt ta vare på den andre personen. Det er vanskelig å være ærlig om dine følelser når du føler sinne, harme, harme og tristhet som følge samlivsbrudd.


Her er 5 tegn på at din ex-kjæreste kan fortsatt har følelser for deg:


Registrer #1: hun noen ganger tekster, Facebook innlegg eller Tweets om deg eller for deg:


Når vi har følelser for noen, er de på våre sinn mye. Selv om bare underbevisste årsaker knyttet til hennes sterke følelser for deg, hvis kjæresten din er nevner ditt navn i Tweets og tekster, det betyr at du er på hennes sinn. Hun trolig fortsatt tenker og bryr seg om deg.


Registrer #2: hun ringer deg for å se hvordan du gjør:


Selv om din ex har kalt deg bare en håndfull ganger siden din bruddet, telefonsamtaler betyr at hun er fortsatt tenker på deg. Et "bonus" tegn at hun fortsatt bryr seg: når hun ringer deg hun ber hvis du har nye kjæreste, eller er interessert i noen andre.


Registrer #3: Når du ser hverandre, hun føler ubehagelig og nervøs:


Har du din ex-kjæreste kom borti eller kanskje møtte henne for en rask kopp kaffe siden din bruddet? Tenk på hvordan hun handlet. Var hun urolig og nervøs? Hun unngå øyekontakt? Disse kroppsspråk tegn tyder på at hun har fortsatt dvelende følelser for deg.


Registrer #4: hun har ikke flyttet med en annen fyr:


Er din ex fortsatt singel, eller har hun flyttet med et nytt forhold? Hvis det har vært mer enn tre måneder siden din bruddet, og hun er fortsatt flyr solo eller ikke minst dating tilfeldig, kan hun fortsatt har følelser for deg.


Registrer #5: du hører hun fortsatt besøker de samme stedene som du brukte til å besøker som et par:


Har du fått ord som din ex-kjæreste fortsatt besøker de samme stedene som to av dere brukt til å besøke, som en bestemt restaurant, bar, park eller store? Hun kan være tilbake der for å minne seg selv om ganger du fikk sammen.


Gitt at du fortsatt har følelser for din ex-kjæreste, og tror hun kan være på samme måte, var forholdet uten tvil en meget spesiell en. Hvis du tror din ex har vist én eller flere av disse underskriver siden din bruddet, skylder du det til deg å finne en måte tilbake inn i hennes armer igjen begge.

No comments:

Post a Comment