Wednesday, March 13, 2013

Hvordan komme tilbake med din Ex-kjæreste - 10 påvist måter å komme tilbake med din Ex-kjæreste i 7 dager

1. Vet hva den virkelige årsaken til oppløsningen er. Å vite årsaken til bruddet opp vil hjelpe deg med å finne en løsning for å få tilbake din ex kjæreste rask. Hvis forholdet skrudd opp på grunn av en tredjepart, hvis kjæresten din hadde funnet noen andre, så må du spørre deg selv hva som gikk galt. Hvorfor han endte opp i kjærlighet med noen andre. Uansett hva problemet er, har du å ta det første. Innrømme til deg selv at det er ingen bryte opp uten grunn.


2. Vise ham at du fortsatt omsorg. Måle dine følelser. Prøv å spørre deg selv om forholdet er fortsatt verdt en ny sjanse. Hvis å komme tilbake din kjæreste vil gjøre du fullfører. Hvis han kan gjøre deg en lykkelig person eller en elendig en. Hvis du får tilbake kjæresten din er verdt alle ofrene som du skal gjøre, så ved å bare vise at du fortsatt ta vare på ham vil definitivt lokke din ex kjæreste tilbake.


3. Være villige til kompromiss. Hva forskjellene som du kanskje har, lære å møte ham halvveis. Husk at du ikke kan ha det deg alltid. Ingen ønsker noen som vil kjøre sitt liv for ham.


4. Elske ham som han er, og ikke på grunn av hva du vil at han skal være. Kjæresten din har sin egen unike personlighet, og til tross for feilene, du må finne noe i ham som gjør ham en elskelig person. Å vite at du kan elske ham som han er vil ha ham som ønsker å være tilbake i armene dine kjærlig.


5. Være tålmodig og forståelse. En pause opp er alltid vanskelig. Det etterlater en person ødelagt og frustrert. Etter en pause opp ikke forventer din ex kjæreste å være kjører tilbake til deg. Gi ham tid å kjøle seg ned. For ham å tenke på din gode dager sammen og for ham til å savne deg. I ingen tid i det hele, din ex kjæreste vil være tilbake.


6. Hold åpne til kommunikasjon. Ikke endre du mobilnummer, e-postadressen din eller din bolig. Det vil sende ham meldingen som du ikke vil snakke med ham lenger.


7. Oppholdet vakre og sexy. Det vil gi ham en hard tid å få deg av hans sinn.


8. Gjøre ham føler du er fortsatt en venn uansett hva. De sier at du ikke kan være venner med din ex. Men gjør deg selv et unntak fra regelen. Få tilbake din ex kjæreste ved å være en venn igjen.


9. Vær glad. Å se deg vil lykkelig gjøre ham vil du mer enn før. Det vil gi ham en inntrykk av at du hadde modnet, og du kan håndtere situasjoner som dette. Selv en pause opp.


10. Tenk positivt. Å vite at du hadde vært en god person til din ex, at du elsker ham og at han elsker deg, er det nok til at du føler deg trygg. At på kort tid i det hele tatt kan du få tilbake din ex kjæreste rask.


Alle beste som du jobbe for å få din Ex-kjæresten tilbake!

2 comments:

  1. Hej alle, Dr. Agbazara er en stor mand,denne læge hjælpe mig med at bringe tilbage til min kæreste, der slog op med mig for et år siden med hans kraftfuld spell casting og i dag er hun tilbage til mig, så hvis du har brug for hjælp, kan kontakte ham på e-mail: ( agbazara@gmail.com ) eller ring/WhatsApp +2348104102662. Og få løse dit problem som mig.

    ReplyDelete
  2. Ekte kjærlighetsspell Caster Dr.Obodo. Staver for å tiltrekke kjærlighet, Stopp skilsmisse, Ekteskapsstaver, Ta tapt kjærlighet, Penger og velstående staver, Beskyttelsesformer, Staver til ..Kontakt informasjon
    E-post: templeofanswer@hotmail.co.uk
    Ring, Viber og whatsapp +234815542481

    ReplyDelete