Thursday, March 14, 2013

Hvordan å bryte opp med en venninne

Bryte opp kan være en vanskelig oppgave å starte spesielt med en venninne. Det finnes situasjoner som kan være så vanskelig å bestemme som når kan være rett tid for å si de vondt ord til jenta. En fyr kan komme opp bestemmer seg for å bryte opp når han føler at det er ikke mer kjærlighet mellom dem til stede.


Noen ganger er grunnen til hvorfor menn har en hard tid å bryte opp at han kanskje husker de gangene at de tilbrakte lykkelige øyeblikk sammen. Grunnlaget for deres forhold, som er kjærlighet, ikke lenger kan være til stede, men han kan fortsatt ta vare på jenta for noen rimelig gode intensjoner.


Bryte opp kan forårsake for mye smerte på begge parter, spesielt på den delen av jenta. Emosjonell skade det bringer tillater en mann å være mer forsiktig med å bryte opp. Disse kan være faktorer å utsette sine planer og sette en ny dag å si hva han føler. Det kan være noen måter å være hyggeligere hvor hun ville forstå og ville la ham gå fredelig.


Skyldfølelse er alltid til stede når en mann bryter opp med sin jente. Mannen kan angre på alle de tingene som han hadde lovet. Den triste delen kan komme hvis mannen ikke gjorde oppfylle noen av disse løftene. Noen ganger kan en person aldri vite når tid kommer at han ikke lenger oppleve samme spenningen og spenningen som de pleide å ha i forholdet. Dette kan føre å bestemme å flytte og sannsynligvis finne en annen jente som ville gi ham gnisten som han en gang hadde med sin tidligere kjærlighet.


Det er ikke lett å unnslippe når bryte opp med noen som ikke forventer noen plutselig beslutninger. Noen menn kan bare ignorere jenta, men at handlingen ikke er nok for en formell pause opp fordi det er ingen avsløringer som har skjedd. Dette alternativet kan ikke være tilrådelig fordi dette kan skade jenta enda mer og emosjonell skade som det kan forårsake på hennes del.


Her er noen måter som kan hjelpe en person på hvordan han kan bryte opp og har en grasiøs exit:


1. Husk at å være ærlig til henne kunne gjøre henne roligere om tankene til å bryte opp. Fortelle jenta den egentlige årsaken komme opp med denne typen vedtak. På denne måten, kan hun innser at det kan være en grunn for å bryte opp med henne. Å fortelle sannheten er den beste måten å forklare årsaken til bruddet opp. En mann kan bygge opp sin integritet og verdighet med at jenta for å være ærlig og ekte.


2. Husk at en mann skal bryte opp med sin jente i person. Ikke forsøk å starte planen gjennom telefon- og e-post. Personlig fortelle henne avgjørelsen, og være mann nok til å si linjene ansikt til ansikt. Noen feig menn har en tendens til å levere sine meldinger gjennom nære venner. Denne loven kan redusere troverdighet og integritet som en person har bygget på jenta hun pleide å elske.


3. Vise noen tegn som ville gi ham ideen om at det er noe galt i forholdet. Redusere tiden som tildeles til henne. Dette kan starte noen konfrontasjoner og spørsmål fra jenta Hvorfor fyren synes å være kaldere og tørr.


4. Hvis det er konfrontasjoner som kan skje, bestå og la henne ta ut hennes følelser. Slike tilfeller er bare normalt på jentas del fordi det er fyren som startet pause opp. Det bør ikke være noen skyld fra en fyr del å vise jenta som det er oppriktighet med hans pause opp. Noen ganger er det ubehagelig å viser ingen anger i det hele tatt i slike situasjoner.


5. En person kan invitere jente å gå ut på middag eller lunsj. Om mulig bringe jenta til stedene der det er spesielle øyeblikkene som har blitt minneverdige. Dette kan hjelpe jenta til å få over bruddet lett fordi hun husker kanskje de glade og hyggelig øyeblikkene sammen.


Etter å ha brutt med jenta, kontroller til jenta litt tid til å la henne helbrede sår. Sikkert, kanskje hun beholde noen sinne til mannen som knuste hjertet hennes. Erindre ikke for å bringe tilbake noen kommunikasjon til jenta. Det kan virke vanskelig, men dette kan være den beste måten å gjøre etter pause.

No comments:

Post a Comment