Thursday, March 7, 2013

Bestemt fremgangsmåte for å gjøre din eks Boyfriend se han fortsatt elsker deg - få din Ex tilbake nå

Når forholdet endte, ble det en ekte hund kamp, med både deg hurling beskyldninger og sårende ord. Nå som støvet har fjernet, og du innser at du fortsatt elsker ham, du lurer på om han noen gang kan tilgi deg for hva du sa. Disse ting skjer ofte under en breakup, men heldigvis er det bestemt skritt å lage din ex kjæreste se han fortsatt elsker deg.


Grunnen til at du bør ikke være så bekymret for hva du sa på tidspunktet for bruddet er at hvis du kan tilgi og glemme hva din ex sa, han skal kunne gjøre det samme for deg. Den eneste forskjellen er at det vil ta ham litt lenger. Når menn er skadet, den tar seg en stund for å tilgi og glemme fordi de har å slikke sine sår og pout for en stund. Men gi ham tid, og han vil komme.


Det er derfor du bør ignorere ham for et par uker, og har ingen kontakt med ham i det hele tatt. Hvis du insisterer på å ringe, sende e-post eller sende tekstmeldinger, du vil bare forlenge tiden for å få din ex tilbake. Gi ham tid og plass til å helbrede er en av de spesifikke trinnene for å lage din ex kjæreste se han elsker deg. Ved å ha noen kontakt med ham, vil det føre ham til å ha de samme følelsene du har. Han lurer på om du noen gang kan tilgi og glemme tingene han sa.


Mens du gir ham denne gangen for hans følelser å helbrede, ikke sitte på telefon venter på ham til å ringe. Du har et liv enn med din ex, og du trenger å gå med den. Dette er en annen bestemt skritt å lage din ex kjæreste se han elsker deg. Vise ham at du er OK med bruddet, og at hvis han kan klare seg uten du, vil det være noe problem for deg å gjøre det samme. Få med dine venninner, og gå ut med dem som du gjorde før du møtte din fyr. Ha en god tid, men ikke flørte med andre gutter.


Word dine aktiviteter vil komme tilbake til din ex, og hvis han hører at du er flørte med gutta, han er tilbøyelig til å tro at du har gitt opp på ham, og han vil gå videre med livet sitt. Du vil bare vise ham at du kan ha en god rent tid uten ham, og at du ikke bare kaste bort bort venter på ham til å ringe. Målet ditt er å vekke ham og vise ham at hvis han ønsker å holde deg, hadde han bedre få flytte i din retning. Han vil ikke miste du, og dette vil føre ham til å kommunisere med deg. Vises ikke for engstelig, men være vennlig og lyttende når han kaller fordi når toveiskommunikasjon er opprettet, vil du være godt på vei til å få din ex tilbake.

No comments:

Post a Comment