Tuesday, March 12, 2013

Tyde kvinnen - få tilbake din Ex-kone fort

Det er mange menn vade gjennom livet med denne store byrden på deres hjerte, mas dem om hvordan de laget slik en stor feil å la kjærligheten i sitt liv komme unna. I virkeligheten skjønt, har de ikke å leve som dette. Det er en defeatist tilnærming til resten av deres liv hvis de vet at det var en feil. Ting har ikke å forbli slik de er. Det er ikke inngravert i stein at dette er måten ting er ment å være. Hvis du er slik en mann så første skritt du kan ta for å vite hvordan å få tilbake din ex kone er å innse at det er alle reversibel.


Nå som du har lagt det i tankene at det er mulig å reversere utfallet av din situasjon, har vi nå fortsette med hvordan du skal gå om å reversere den. Det er svært viktig at du gjør deg klar for det neste. Hva som ligger foran deg nå er mye arbeid. Det er trolig kommer til å være vanskeligere enn å vinne henne over første gang du sjarmert henne inn i livet ditt. Hvis du skal lære å få tilbake din ex kone, må du være forberedt på å gjøre hva det tar for deg å få henne tilbake. En av de viktigste årsakene til at hun er sannsynligvis din ex rett nå er at du sannsynligvis ikke arbeidet hardt nok til å holde henne ved din side. Dette vil ha å endre.


Som vi har nevnt at ikke jobber hardt nok til å opprettholde forholdet er den viktigste grunnen til, måtte vi også innrømme at dette ikke kommer til å være grunnen for hver enkelt. Det kan ha vært helt motsatt i din situasjon. Du var sannsynligvis jobber også hardt for å holde henne som du glemte å stoppe og lukte på blomstene med henne... Hvis du vil mestre hvordan å få tilbake din ex kone så riktig forslaget i dette dilemmaet ville derfor være for deg å pin punkt nøyaktig hvorfor hun forlot deg. Det er ingen måte at du skal få henne tilbake hvis denne mørke skyen er fortsatt henger over dere. Identifisere den og kvitte seg med det hvis du vil se den solfylte himmelen igjen og lever lykkelig noensinne etter.


En snarvei som mange menn synes å tenke vil gjøre mirakler prøver å få henne sjalu. Dette er et blindspor gate. Å bringe hennes negative følelser ved å erstatte henne med noen drop dead nydelig dame fungerer ikke til din fordel. Hvis noe, hvis du ønsker å bruke det du har lært om hvordan å få tilbake din ex kone du helt må holde seg borte fra andre kvinner (relationship-wise) og la henne vite hvor viktig hun var for deg. Hver kvinne ønsker å vite hun er spesiell. Ikke la henne føler at gapet som hun har forlatt i livet ditt er en som kan være umiddelbart bli fylt av hvem som helst.

1 comment:

  1. Hej alle, Dr. Agbazara er en stor mand,denne læge hjælpe mig med at bringe tilbage til min kæreste, der slog op med mig for et år siden med hans kraftfuld spell casting og i dag er hun tilbage til mig, så hvis du har brug for hjælp, kan kontakte ham på e-mail: ( agbazara@gmail.com ) eller ring/WhatsApp +2348104102662. Og få løse dit problem som mig.

    ReplyDelete