Saturday, March 9, 2013

Hvordan lage din Ex kjæreste verke å ha deg tilbake - ekspert Tips for å få din Ex tilbake

Når bruddet skjedde, ønsket du at du kunne skru klokken tilbake til en lykkeligere tid når din mann var forelsket i deg, og du kan se frem til mange glade år sammen. Men du kan ikke skru tiden tilbake, holder det gående i et ubøyelige tempo til den når et punkt som du aldri trodde du ville se. Mannen du elsker så dypt har fortalt deg det er over, og du føler ikke du kan gå på uten ham. Du verke for hans kjærlighet, og du vil ting tilbake til slik de var da han elsket deg. Du må innse at ting vil aldri bli slik de var, men du kan gjøre en fremtid med mannen i dine drømmer som er enda bedre enn før.


For å gjøre dette, må du lære å lage din ex kjæreste verke å ha deg tilbake. Han elsket deg før, og hvis du bruke hodet i stedet for hjertet ditt, kan du gjøre ham elsker deg igjen. Tenk tilbake til tiden når du først møtte mannen i dine drømmer og bruk disse ekspert tips for å få din ex tilbake.


Det første du må gjøre er å få tak på dine følelser. Det verste du kan gjøre på dette tidspunktet er har noen kontakt med din ex i det hele tatt. Hvis du har vært ringer, sende e-post eller tekstil din ex, du nød å opphøre det akkurat nå. Som en kvinne, kan du tenke på noe bedre enn å ha din mann kommer til deg gråt og tiggeren du til å elske ham igjen. Du ville ta ham i armene og lever lykkelig noensinne etter. Disse samme taktikkene til en mann er frastøtende. Når du kjører til ham gråte og tigge, vil han ser deg som trengende og desperat og løpe vekk og skjule.


Når en mann er opprørt, vil han gå av ved selv å sulk. Dette er når de fleste kvinner gjør sine feil. I stedet for å la ham sulk og ignorerer ham, de holde etter ham i en håpløs innsats for å få ham til å sitte ned og snakke ut ting. Siden han opptrer som et barn, bør du behandle ham som et barn. Når han går av til å surmule, ignorere ham og gå videre med livet ditt. Snart vil han lurer på hvorfor du ikke kommer etter ham og når han hører at du har vært ute med dine venninner å ha en god tid, det vil gjøre ham miss de gode tidene du fikk sammen.


Hvordan lage din ex kjæreste verke å ha deg tilbake er så enkelt som å gjøre ham tror han har mistet du. Menn kan ikke stå følelsen av å miste noe de føler er deres, og de kan ikke stå følelsen av å bli avvist. Ved å ignorere ham, og skjer med livet ditt, du har utløst hver emosjonelle hot-knappen i kroppen og du vil være godt på vei til å få din ex tilbake.

No comments:

Post a Comment