Thursday, April 19, 2012

Bare blitt dumpet? Ønsker din Ex-rygg? Du må lese dette deretter

Hvis du leser denne artikkelen, oddsen er at du bare har vært gjennom en breakup og er skrikende "få eksen min tilbake" inne i hodet ditt. Dette er ille nok, men det er enda verre når det var din ex som har gjort beslutningen om å avslutte forholdet. Som dårlig som ting kan virke akkurat nå, det er måter å få din ex tilbake ved din side.


Det er noen ting som er verre enn å gå gjennom en pause. Du hører ingen tvil folk snakker om hvordan smertefullt det er; men ikke egentlig hot hjem før det skjer med deg. Deles opp med er en forferdelig følelse - det er vanskelig å få noe gjort, og du tilbringer mesteparten av tiden din bolig på hvordan ting som gikk galt.


Men har jeg noen gode nyheter. Det er måter å få din ex tilbake; faktisk, finnes det teknikker som er vist seg for å arbeide i mange tilfeller.


Disse metodene fungerer for både menn og kvinner hva du trenger å gjøre er har en levedyktig strategi på plass som du kan følge - den kanskje få du og din ex sammen igjen.


Mange mennesker gjør feil av gjør akkurat det galt tingen når du prøver å komme tilbake med sin ex. De beg og beklager, som aldri arbeider for å få til en reunion.


Her er to teknikker, må du bruke hvis du vil få din ex tilbake.


De fleste betydelig ting å gjøre er å gjøre ikke komme i kontakt med din ex, uansett hva du gjør. Dette kan være vanskelig å gjøre, men du har å holde fra å sende e-post, ringer eller texting din ex Hvis du vil ha en sjanse til å få tilbake med dem.


Gjentatte forsøk på å kontakte din ex skal føre til dem å bli irritert med deg - ikke veldig nyttig hvis du vil at din ex tilbake. Hva du trenger å gjøre er unngå kontakt og gi dine ex nok plass. Dette vil gjøre dem lurer på hva du har gjort - og mesteparten av tiden, vil de ende opp ringer deg!


Du må absolutt ikke kalle yor ex høyre når du to har brutt. Forlate dem alene og gi dem tid til å savne deg.


Det andre trinnet er å gå ut og leve et liv som er aktive. Du må handle som om alt går bra. Uansett hvor vanskelig ting kan være for deg, du må sette på et lykkelig ansikt - vil du ikke at din ex å se deg ulykkelig.


Få ut og om; fortelle folk at alt går bra for deg. Fortell dem at breakup var bra for deg og at du er fornøyd med hvordan ting har utarbeidet.


Ditt ex får vind at du har blitt kommer og handle lykkelig. Dette vil gjøre dem lurer på hva som skjer, og du kan bli overrasket over å finne dem ringer deg eller prøver å møte deg.


Disse to tipsene kan få deg og din ex sammen igjen. Ingen flere tenke til deg selv "få eksen min tilbake", er det på tide å gå der ute og ta affære!

No comments:

Post a Comment