Tuesday, April 24, 2012

Topp 5 grunner-relasjoner bryte

En pause opp er like smertefullt som forelsket i er søt. Selv om folk gjøre sitt beste for å gjøre sine relasjoner arbeid og vare evig, hjerte-breaking separasjonene og break ups skje.


Hvis du har bare hatt en pause, du kanskje lurer på hvorfor det skjedde. Du vil finne svar på være unnvikende. Dette er fordi det er ingen enkel grunn til en pause opp. Folk bryte for utallige grunner. Med andre ord, er en blanding av flere faktorer ansvarlig for break-up. La oss nå utforske noen av disse faktorene.


1. Utroskap


Utroskap er nummer én grunn for relasjoner å bryte. Dette skyldes at kjærlighet ikke er den eneste faktoren som kreves for overlevelsen av en relasjon, som så mange mennesker feilaktig tror. For vekst og utvikling i ethvert forhold må flere ingredienser som kjærlighet, tillit, respekt, kompatibilitet, felles interesser og så videre.


Når du oppdager at partneren din har blitt bedrager opp på du, noe bryter i deg og gjør du føler deg ulykkelig. Du oppdager plutselig at du ikke lenger er i stand til å stole på din partner. Og du kan verken elsker eller respekterer en person som har mistet din tillit. Naturlig, forholdet bryter.


2. Misbruk


Blir mentalt, fysisk, følelsesmessig eller seksuelt misbrukt av en person som bør elske og respektere deg er de mest smertefulle erfaringene du kan noensinne har. En fornærmende forholdet gjør ikke du føler deg bra på noen måte; Tvert imot, gjør det du føler deg ulykkelig og elendig.


Bor i forhold som gjør ikke noe fornuftig. Hvis du er i en fornærmende forholdet, er det på tide å samle motet og gå ut av det. Du fortjener ikke slik fornærmende behandling.


3. Kaldt relasjoner


En relasjon å slå kaldt kan også betegnes som "falt ut av kjærlighet." Par faller ut av kjærlighet, akkurat som de falle i kjærlighet. Mange par føler at det er en falsk å klynge seg til en relasjon som ikke lenger har sjarm, lidenskap og varmen av de første dagene. Som et resultat, bryter forholdet.


4. Mangel på tid


Selv om det høres latterlig, er det sant. Mange relasjoner synke ned i intet fordi partnerne har ikke lenger tid til hverandre. Når partneren har ikke lenger tid for deg, din relasjon kravene oppfylles ikke, og du føler skuffet.


Relasjoner er ofte bryte opp når partnere kan ikke lenger oppfyller hverandres krav, eller når de ikke lenger har tid til å tilbringe med hverandre.


5. Falle forelsket med noen andre


Du kan enkelt møter noen mer attraktive enn din gjeldende partner. Hvis denne personen kan tilfredsstille dine behov bedre enn gjeldende partneren din, kan du tenke på å bryte opp din gamle relasjonen til å forfølge den nye.


Selv om pause opp er smertefullt, er det vanlig, en del av virkeligheten. Din pause opp kan gjøre deg eller knekke deg avhengig av hvordan du tar den. Pause-ups og mislykkede relasjoner undervise verdifull lærdom. Så kan din pause opp være den mest berikende opplevelsen av livet, forutsatt at du ta det sånn, og nekter å bli følelsesmessig knust av den.

No comments:

Post a Comment