Saturday, April 28, 2012

Coping med Breakups

Å være alene etter en pause opp er en utfordring, særlig til jul. Skilsmisse eller separasjon etter en lang relasjon er nummer to øverste livet-stressor etter rett bak å være enke. En alvorlig tap kan satse du i depresjon og helseproblemer. Så ikke la deg gå i flere måneder uten å ta fremgangsmåte for gjenoppretting. En UCLA studie viste at avvist aktiverer en av de samme områdene i hjernen som fysisk smerte! Jo mer ignorert de følte, mer aktivitet de hadde i det fremre cingulate, som registrerer også fysiske nød. Med andre ord, er din smerte fysiologiske. Men forskning har også vist hvordan du kan gjenopprette fra tap raskere. Her er fem tips som har hjulpet mange mennesker gjør dette smertefullt tid til en helt ny rebirth for seg selv!


Tips 1. Bruke tid med nære venner


Samme UCLA forskerne fant at bruke tid og deling med nære venner og motvirket smerten av slik at hjernen til å frigi naturlig opioider, som er som smertestillende funnet i opium.


Tips 2. Bruke sinne som drivstoff til å bedre selv


Hvis du føler deg sint, kanal det i kickboksing, løfte vekter eller cardio. Øvelse heiser ditt humør og ungdommer i kroppen. Du vil de-stress, finne mer fred og sover bedre! Gi deg selv en makeover. Først tenkte om hvordan beklager din ex vil være når han eller hun ser hvor fantastisk du har blitt kan være drivstoff for din rebirth. Gjøre deg mer attraktive og bedre inni og utenpå.


Tips 3. Har A ' ny du ' parti


Inviter dine venner til å komme over på en 'Nye du' Fest der de bidra til å gi deg en makeover. La dem gå gjennom dine klær og tilbehør, bli kvitt unflattering ting og å sette sammen noen hot ser for den nye du. Be dem om henvisninger til stor håret salons eller klær butikker. Finne et utseende som gjør at du føler stor. Du kan også ha en fest for store avslører selv.


Tips 4. Kom deg ut der og dato av- & Online


Starte så snart som mulig, selv om du ikke føler det. Jo før du gjør, jo før du går videre. For øyeblikket kan sjansene av kjærlighet i livet ditt være bedre enn noensinne! Gjennomsnittlig ekteskapet nå varer under syv år og dette betyr nye singler kommer på scenen hele tiden. Rundt seksten millioner mennesker nå bruker online dating. Du trenger ikke å bekymre deg for å komme inn en etterpå relasjon: ny forskning viser at folk gifter seg på etterpå er ikke mer sannsynlig at fail enn de som venter. Ikke å bekymre deg hvis du er eldre: The American Association of pensjonert personer som er funnet i en fersk undersøkelse som 70 prosent av enkelt baby boomers er aktivt dating.


Tips 5. Meditasjon og velvære


Johns Hopkins forskere anbefaler praktiserer avslapping teknikker for å bli kvitt heartache. Disse inkluderer meditasjon, dyp pusting eller journalføring ut dine følelser. Praksis noen eller alle av disse teknikkene, og du vil rygger fra tap raskere.


Du kan lære mye mer om den nyeste forskningen på og teknikker for å gjenopprette fra heartache i boken min ny kjærlighet i 90 dager: The Essential Guide til å finne din egen ekte kjærlighet.

No comments:

Post a Comment