Friday, April 6, 2012

Får din Ex-tilbake - 3 viktige trinn

Det er en av de verste opplevelsene noensinne.


Du få dumpet av personen du elsker... eller du så det kommer, men ikke visste hvordan du lagrer forholdet og så breakup var uunngåelig...


Jeg vet hvordan det føles, jeg har vært der før, og det er ikke en spasertur i parken.


Men...


Vær oppmerksom, det er mye du kan gjøre for å få din ex tilbake, selv om det er rett nå du tro noe annet. Det er noen prinsipper, som om du følger dem, får du mye lenger i å få din elskede tilbake i armene.


Trinn 1) er enig med breakup (mentalt) for starten... Dette betyr ikke bør du glemme din ex og de ikke forsøk på å få dem tilbake (tvert imot)... Det betyr bare at du ikke bør overvelde din ex med oppmerksomhet akkurat nå, når alt er skjør, og burde få litt avstand. Hvis din ex dumpet du, de åpenbart trenger noen plass eller er forvirret. Du må gi dem den plassen og faktisk fortelle dem at du er enig med breakup.


Trinn 2) ikke kontakte din ex i flere uker (ca. fire uker er ideelle). Dette er ikke til å være lett og du skal bli fristet, men det er et viktig skritt. Her er hvorfor...


Hvis du bombard din ex med oppmerksomhet, vil du vises i desperat! Og dette er menneskets natur... vi er programmert til å avvise desperasjon. Ditt ex kommer ikke til å ta deg tilbake, bare fordi du spør dem!


La dem savner deg, dette er mye sterkere trekk. Når de innser at du er coping "OK" vil du bli mer attraktiv, og de vil begynne å ha tvil om breakup.


Trinn 3) Plan fremover for å komme tilbake sammen. Dette er en hele prosessen (som beskrevet ovenfor). Først må du gi dem på plass, så du bør aldri handle trengende og tredje... etter fire uker (Hvis din ex ikke har kontaktet deg da) du bør gi dem en samtale og har en lys chat. Planlegge hvor du kan møte i begynnelsen, men gjør det svært casual, som kaffe. Teste farvann, fordi du trenger å vite hvor du står i din ex, før du kan gå til neste trekk i planen.


Spesielt i begynnelsen, ikke ta opp ditt forhold, men bare snakke om hyggelig positive ting, som du selv har opplevd. Dette vil intrigering din ex!


Ikke gå "føler-beklager-for-meg"-ruten. Gå nøyaktig motsatte retningen. Du bør prosjektet "I-am-able-to-cope-with-this-and-have-my-own-life" holdning. Innsiden kan fortsatt vondt og være forvirret, men bare Vis ikke som på utsiden.


Disse trinnene er ikke alt du kan muligens vet om å få noen tilbake etter en breakup, men de er en veldig god start. På Internett det er mange gode ressurser om dette problemet, og hvis du er interessert i det hele tatt, kan du ta en titt på nettsteder som jeg er kobling du til nedenfor, for noen gratis tips og videoer om feil du bør unngå til enhver pris når håndtere din ex (og nøyaktig hva du skal gjøre hvis du har allerede gjort noen feil på vei)

1 comment:

  1. Hej alle, Dr. Agbazara er en stor mand,denne læge hjælpe mig med at bringe tilbage til min kæreste, der slog op med mig for et år siden med hans kraftfuld spell casting og i dag er hun tilbage til mig, så hvis du har brug for hjælp, kan kontakte ham på e-mail: ( agbazara@gmail.com ) eller ring/WhatsApp +2348104102662. Og få løse dit problem som mig.

    ReplyDelete