Tuesday, April 17, 2012

Vil Win tilbake en Ex? Her er hemmeligheten for å få en Ex-Back raskt

Du har sannsynligvis bare vært gjennom en breakup deg selv hvis du leser dette nå. Det er alltid tøft å gå gjennom en breakup, men når det er din ex som besluttet å avslutte forholdet, er det ti ganger verre. Mens ting kan se guffen nå, kan du bruke noen utprøvde metoder for å få din ex tilbake ved din side.


En breakup er en virkelig elendig opplevelse. Du hører folk snakker om smerten av breakups hele tiden; men før det skjer med deg, du virkelig forstår ikke hvor ille det kan være. Det er en forferdelig opplevelse; Det er vanskelig å konsentrere seg om noe annet.


Hvis du har vært gjennom en breakup, er det noen gode nyheter for deg. Finnes det metoder for å få din ex tilbake som er vist seg for å arbeide.


Disse teknikkene fungerer like bra for menn og kvinner. Du må foreta en plan for å få din ex tilbake og hold deg til den.


Mange mennesker går om ting nøyaktig på feil måte når de ønsker å få deres ex tilbake. De kaller dem hele tiden, tigge og be om deres ex å ta dem tilbake. Dette gjør mer skade enn godt og nesten aldri fungerer.


Dette er hva du må gjøre hvis du vil ha en sjanse til å få din ex tilbake.


Det første du må huske er aldri ringe din ex rett etter en breakup. Det er vanskelig ikke å kontakte noen som var en stor del av livet - men tro meg, hvis du ønsker å komme tilbake med din ex, ikke kalle dem, tekst dem eller e dem, uansett hva du gjør.


Ved badgering din ex om å få tilbake sammen, vil du bare irritere dem - som vil synke sjansene dine for å få dem tilbake. Du har til å gå tilbake og gi dem på plass. Hvis du vil få din ex tilbake, du har å gi dem en sjanse til å savne deg og lurer på hva du har vært opp til. Faktisk, vil dette ofte føre til dem som ringer deg!


Du har å holde fra å kontakte din ex, uansett hvor vanskelig det er for deg. Gi dem litt tid - det er din eneste håp om å få dem tilbake.


Andre, du har å komme og være aktiv. Ikke bare vil dette gjøre du føler deg litt bedre, du vil få muligheten til å sette på et lykkelig ansikt, uansett hvor ille du føler deg på innsiden. Dette kan hjelpe deg å få din ex tilbake.


Du trenger for å komme ut der og fortelle vennene dine om at breakup var alt for best, og at du gjør stor.


Word vil komme til din ex, som vil være nysgjerrig på hva du har gjort - dette vil ofte anspore dem til å kontakte deg, eller selv å sette opp et møte.


Hvis du bruker disse to teknikker som en del av planen, du har slåss sjanse til å få din ex tilbake. Disse teknikkene kan virke counterintuitive, men de har vist seg for å arbeide i mange tilfeller.

No comments:

Post a Comment