Tuesday, April 10, 2012

Hva kan du gjøre for å få din Ex-venninne tilbake? Her er noen "hemmelige våpen" som du kan bruke!

Rettsprosessen av kjærlighet: å få Ex-kjæresten din tilbake


Som Shakespeare sa, løpet av ekte kjærlighet aldri løpe glatte. Noe som betyr at det er støt og grinds, og Ja, breakups og smerte. (For ikke å nevne fôr for hver romantisk komedie fra Høysangen til Adam Sandler). Når du er den som er dumpet, dump-ee, og du er en fyr, vanlig fortelling er at det er noe din skyld. Denne preys på de måten mennene er lært å tenke - det er opp til oss å være hensynsfull og outreaching og kvinner noe forvente oss å lese deres sinn.


I tilfelle av en siste dump, som vanligvis betyr at fyren er fast, prøver å finne ut hva han kunne har gjort annerledes, spiller ut scenarier der han kunne har vært mer romantisk, mer omsorgsfull, mer anbudet, mer... noe. Tross alt, når vi er avvist av kvinner som elsker oss, tydelig, feilen er i oss, ikke sant?


Ja eller Nei. Forkastningen var i relasjonen, men ikke nødvendigvis med deg. Det kan være så enkelt som ikke er kompatibel, forskjellige verdier eller det faktum at hun er bare litt gal på måter du ikke er utstyrt for å håndtere. (Som den berømte tee-skjorten sier, "en av fire mennesker lider av psykisk lidelse, Tenk på dine tre beste venner. Hvis det ikke er en av dem, er det du.").


Hva gjør dette enda verre er at de fleste kvinner, på tross av klager om hvordan fyrene er forferdelig communicators er enda verre når det gjelder emosjonelle problemer. De vil ikke snakke the plain truth, de vil ikke fortelle hva er virkelig på hjertet, og de vil prøve å skjule informasjon i stedet for "skade deg" med den. Hvis du leter etter en oppskrift som er utformet for å gjøre menn sint, vil bli hardt presset til å finne et bedre system.


Så, gjør deg selv en tjeneste. Anta at breakup er en no-fault breakup (med mindre, selvfølgelig, du er helt sikker du gjorde noe for å forårsake splittelsen...). Deretter slutte å tenke på henne. Ta henne av din hurtigoppringing. Ikke IM henne. Faktisk, slå av datamaskinen (vel, etter at du har gjort det til nivå 80 på World of Warcraft - en mann har å ha hans prioriteter, og alle), og gå ut. Henge med dine venner. Nyte å være enkelt. Plukke opp en hobby - gå til en butikk med spillet og spille noe. Gå til en bok butikk og lese noe. Gå chatte opp at søt servitør på en restaurant, bare for å føle hva det er som for å ha noen som er interessert i deg.


Du skjønner, det er knep. Å få kjæresten din tilbake, det er ingenting du kan gjøre direkte - det eneste du kan gjøre er å gjøre livet ditt nok mer interessant at hun kommer tilbake på henne egen. Det er derfor hun var med deg før - fordi du hadde et liv utenfor forholdet. Det er hva det vil ta for å vinne henne tilbake. Ikke soppy unnskyldning brev eller groveling på magen. Vokse en ryggraden og har et liv i din egen.


La disse endringene sive, og se hvordan de kan påvirke hennes oppførsel. Hun kan faktisk savner deg. Eller du kan bestemme seg for at mens relasjoner er hyggelig å ha ditt eget liv er bedre, og du er neste forhold vil starte med noen grenser. (Her er et hint - hvis kjæresten din ikke vil la deg har en fyrs natt ute hver uke, gange tidlig.)

No comments:

Post a Comment