Wednesday, April 18, 2012

Hvis du ønsker å komme tilbake din Ex, er her hvordan å komme i gang!

Plukke opp bitene av en ødelagt forholdet og jobber mot å fikse det kan være en av de tøffeste tingene du kan gjøre. Hvert trinn er nervøs med fare; en misstep kan alltid ødelegge sjansene for å komme tilbake med din ex.


Trinnene som vi vil gå gjennom her kan virke alle galt å du først - men mange av tingene som kan føles riktig for du er faktisk nøyaktig på feil måte å gå hvis du vil ha en sjanse til salvaging ditt forhold. Når du føler ringer din ex, det er når du bør unngå dette for all del. Når du ønsker å søle den tøff nok, er dette når du trenger å holde ditt kjølig.


Husk - mens disse teknikkene ikke kan virke til deg som den rette veien å gå, de har vist seg for å arbeide igjen og igjen.


Counterintuitive teknikken # 1


Du må begynne ved å godta breakup. Det kan være vanskelig å erkjenne at du har blitt dumpet og mer enn sannsynlig må du kjempe med deg selv å komme til betingelsene med ting.


Men, må du godta situasjonen. Ditt ex må plass hvis de skal starte manglende du og tenker på å ta deg tilbake. Rett etter breakup er de sannsynligvis opprørt eller sint med deg; Du må tilbake og forlate dem alene for en stund. Hvis du badger dem om å få tilbake sammen, vil dette trolig ruin din sjanser av en reunion.


Counterintuitive teknikken # 2


Dernest, du har å enhver kontakt. Du kan tenke jeg helt av base her; Du kan selv tenke om forlate dette side - bare høre meg. Denne teknikken gjør virkelig arbeidet! Plassen hjelper deg og din ex til både gå tilbake og få et klart hode - og din ex kan starte manglende du i mellomtiden.


Det kan være vanskelig å godta først, men ikke å kontakte din ex vil være en stor hjelp for deg på to måter.


Først, det stopper deg fra å gå gjennom for mange følelser i starten. Personer som bare har blitt delt opp med pleier å bruke helst de ser deres ex som en måte å måle hvis deres ex ønsker dem tilbake. De plage over hver eneste detalj av deres møter med dem. Det er usunn, og stole på meg - du kommer over som trengende.


Sekund, ved ikke å kontakte din ex, du faktisk øke sjansene for at dine ex kontakte deg! De vil få nysgjerrig hvorfor du ikke har kalt, og de vil sannsynligvis prøve å ta kontakt.


Du begge trenger litt tid og litt perspektiv. Denne gangen fra hverandre vil også få deg klar til å ta det tredje trinnet.


Counterintuitive teknikken # 3


Det neste trinnet er å utvikling av en mulighet for deg og din ex å få kontakt med hverandre. Dette er mer komplisert enn det høres ut, og det er mange mellomliggende trinn som du må følge.

1 comment:

  1. Hej alle, Dr. Agbazara er en stor mand,denne læge hjælpe mig med at bringe tilbage til min kæreste, der slog op med mig for et år siden med hans kraftfuld spell casting og i dag er hun tilbage til mig, så hvis du har brug for hjælp, kan kontakte ham på e-mail: ( agbazara@gmail.com ) eller ring/WhatsApp +2348104102662. Og få løse dit problem som mig.

    ReplyDelete