Monday, April 16, 2012

Hvis du vil ha tilbake din Ex-kjæreste? Her er nøkkelen til å få ham tilbake!

Traumer av en breakup er aldri en enkel ting å sette opp med. Der er timene når alt du gjør ser ut til å skyve ham vekk, og hvor du er på din wits end prøver å finne ut noe, noe du kan gjøre. Her er noen utprøvde teknikker å komme over denne hinder, og for å hjelpe deg å få din ex kjæreste tilbake!


Det første en er vurdering av hvor alvorlig er du om å starte på nytt eller forsterke ditt forhold. Nå, ville du ikke lese denne artikkelen hvis du ikke ønsker å gjøre dette, men la oss skritt tilbake et øyeblikk. Hvis du føler engstelig, hvis du føler deg som din verden er revolving rundt din ex, kan du komme som trengende. Ingenting, og vi mener ingenting, skyver en fyr unna raskere enn å være trengende.


Så - stoppe. Gi ham litt plass. Prøver å gjøre ham synd på deg vil ikke gjøre ditt forhold komme tilbake. Så slutte å kalle ham, stoppe tekstmeldinger ham. Stoppe opptre som leder i en Adam Sandler film - alvorlig. De kommer ikke til å hjelpe.


Fokusere på denne strategien for å få det du ønsker. Starte med en frisk tilnærming. Bryt kontakt for en stund, og gjøre dine egne ting. Har ditt eget liv. Husk at en kvinne uten en mann er som en fisk uten en sykkel; du hadde et liv før han ble en del av det, vil du ha et liv nå. Fokusere på å gjøre ting som validerer du, og gjør du føler deg godt om deg selv. Ringe dine venner, og gå og gjøre ting. Ingenting ble noensinne løst ved å sitte hjemme og moping.


Nå, det er en tid for introspeksjon. Men dette er ikke det - du ønsker din ex å lure på hvordan du gjør fordi han ikke er høre fra deg. Du vil at han skal sjekker inn på deg om sin egen volition - og når han gjør, du vil være morsomt og energisk, slik at han blir minnet om hva han mangler ut på.


Strategien bør være basert på menneskets natur. Hvis du er smothering ham, vil han kjøre bort. Hvis du er interessant, vil han komme tilbake. Så gjøre deg interessant og komme videre med livet ditt.


Det viktigste du kan gjøre for å få din ex kjæreste tilbake er å være deg selv. Hvis du er besatt over det, du gjør det galt, og du bare å gjøre sakene enda verre. Etablere ditt space, din grenselinjer og din egen verdt som en person i stedet for halvparten av et par.


Den andre bit av en strategi er å være mystisk. Hvis han forlot du fordi relasjonen hadde fått foreldet, er det litt av et mysterium kan være en godsend. Han ønsker å vite hvordan å komme tilbake i livet ditt og moroa ganger du har. Nå, dette er ikke helt å spille hardt for å få - dette er minner ham at han er en manglende ut for ikke hengende med deg... og det er surefire svaret på spørsmålet "Hva kan jeg gjøre for å få eksen min kjæreste tilbake?"

No comments:

Post a Comment