Wednesday, April 25, 2012

Beste måten å håndtere en Breakup

Hvis du virkelig ønsker å få din ex tilbake, må du sannsynligvis en trinn for trinn-formel for å hjelpe deg å tenke gjennom noen grunnleggende strategier for å vinne tilbake dine ex.


Godta pause opp?


Jeg trenger ikke å fortelle deg at beslutningen om å bo i eller forlate en relasjon er en av de viktigste beslutningene du noensinne gjør. Sørgedag slutten av forholdet, er det første trinnet. En av de beste tingene du kan gjøre er å godta pause opp. Men det er bare begynnelsen, fordi de fleste relasjoner kan reddes fra vrakdeler. Du neste skritt vil være å prøve og starte på ny. Det betyr at skrive en korte bokstavkoden bli enige om at det var den riktige tingen å gjøre for å bryte i utgangspunktet. Innrømme nederlag? Tvert imot, er dette bare begynnelsen. Du har ikke selv å være full av gjensidige beskyldninger eller bitterhet eller selv misunnelse. Tid til å være kul. De fleste av bøkene som er tilgjengelig på å få din ex tilbake vil fortelle deg å starte å undersøke din egen samvittighet, og for å spille en ventende spillet og ikke gjøre noe for en stund. De belaste deg mye for forteller deg at også!


Stoppe LIDER!


La gå av noen du er glad i er de mest smertefulle følelsene mennesker kan oppleve. Det betyr å miste kjærlighet, og kjærlighet er den høyeste formen for lykke kjent for menneskeheten. Tid til å bli den rygg. Du kunne lede en normal eksistens på nytt uten bekymring på depresjon, overstadig å spise eller søvnløse netter.


Ja kan dette forholdet bli frelst!


Kan han/hun gir deg kjærlighet lidenskap og glede av en stabil kjærlig forhold? Var det virkelig sånn? Du vet mer enn noen andre om det virkelig var sånn. Du vet at du hadde en mye kommer, og det var ikke ensidig. Du har bevis.Det var ikke en relasjon som bare fizzled ut fordi begge sider følte helt likegyldig - vel, hvis det var sånn, da forholdet ikke kan lagres. Hvis svaret er skjønt Ja, deretter tid til å få din ex tilbake. Hva må du gjøre for å gjenopprette de ødelagte obligasjoner og hva du trenger å gjøre for å helbrede sårene? Tenk på alle grunnene hvorfor han/hun er din ex, og hvordan du kom å ankomme på dette punktet. Deretter begynne å planlegge din overordnede strategi, fordi du kan lagre forholdet. Tenk positivt!


Strategier for å få din EX tilbake


I denne linken vil du oppdage noen enkle teknikker som vil få din ex tilbake. De vil danne en del av en samlet strategi. Du vil lære hvordan du får din ex å returnere samtale eller testmelding. Du vil lære hvordan du ser etter deg, hvordan du foretar en plan og hold deg til den. Det er også noen tips om spill med nysgjerrighet (i stedet for harme) som vil hjelpe deg å få tilbake sammen igjen.

No comments:

Post a Comment