Tuesday, April 3, 2012

Triks for å gjøre din Ex-kjæreste ønsker deg tilbake - alt du trenger å vite for å gjøre henne jage etter du

Hvis du lurer på "hvordan kan jeg foreta eksen min venninne vil ha meg tilbake", og alt du har prøvd så langt ikke har fungert for deg. Her er et triks som vil hjelpe hun ønsker du tilbake igjen.


Dette trikset kan gå mot alt du trodde ville fungere i å få dine ex kjæreste tilbake. Men virkelig, så enkelt som dette kan være, de fleste menn skru opp fordi det er så counter-intuitive. Hvordan kan du gjøre henne til å ønske deg tilbake?


Alt du trenger å vite gjør er å "avvise henne". Tankene bogglingly enkel rett? Konseptet er ellers vanskelig å forstå.


Hva skjer når en jente avviser du og sier "det er bare ikke arbeide" eller noe langs disse linjene? Det betyr at hun ikke ønsker du lenger og for deg å forlate hennes alene høyre? Avvist vondt, og vil ingen bli avvist.


Derfor det betyr at hvis du avviser henne (etter at hun har avvist du), teknisk hun bør ikke bryr seg og du begge "bør" komme på med livet ditt, men i forskjellige retninger.


Feil! Mennesker er for komplisert for noe som fjerner Klipp ut til å skje. Selvfølgelig finnes det tilfeller der det har skjedd (som det finnes unntak for hver regel).


Men sannheten er at ingen liker å bli avvist. Selv om hun har avvist du (så mye som jeg hater å bruke det ordet igjen og igjen), ønsker hun ikke å bli avvist seg selv. Nå kan hun opptrer som om hun ikke vare (i utgangspunktet gjør hva du gjør), men dette vil ikke vare lenge hvis hun bryr seg for deg i det hele tatt.


Hvis når du avviser henne, og du ikke høre fra henne i 6 måneder! Eller noe latterlig som det (som tror meg, som ikke vil skje), så du vet det er, og hun ikke vare om du så mye til å begynne med.


Men, hvis hun noensinne brydde seg eller elsket deg i det hele tatt, hun vil ikke kunne stå ideen om du avviser henne. (Avvise henne = ingen kontakt eller interesse i å kontakte henne). Hun vil vite, som vi alle ville, hvorfor er du oppfører seg slik du er. Hun vil valideres at hun er fortsatt ønsket, fordi hvis hun ikke er det, deretter hva hun trodde i relasjonen ikke virkelig ønsker hun trodde i det hele tatt!


Denne siste setningen vil skremme henne! Skremmer henne vil gi henne til å handle og det betyr at hun vil komme jage etter du.


Hvis det er så enkelt hvorfor ikke alle gjøre dette? Fordi de fleste gutta ikke stokk med det, men ofte tiltre masse andre variabler lek. F.eks. Når muligheten til å gjenforene oppstår, er fyren vanligvis for sta å se den.


Ord av advarsel hvorfor dette ikke vil fungere:


* Hvis du går over bord med avslag, og handle som om du gjør det bare for hevn.


* Hvis du er uærlig med henne (og deg selv), og behandle det dårlig bare for å ha upperhand.


* Bevisst ignorere henne, spesielt når hun trenger du mest.


* Legg for mye vekt på denne strategien i stedet for å arbeide på deg selv og hvorfor forholdet endte i utgangspunktet.


Husk dette kan få henne tilbake på kort sikt, men hvis du er villig til å arbeide på bor sammen, så det er alle ganske meningsløse.

1 comment:


  1. Ekte kjærlighetsspell Caster Dr.Obodo. Staver for å tiltrekke kjærlighet, Stopp skilsmisse, Ekteskapsstaver, Ta tapt kjærlighet, Penger og velstående staver, Beskyttelsesformer, Staver til ..Kontakt informasjon
    E-post: templeofanswer@hotmail.co.uk
    Cell, Viber og whatsapp +2348155425481

    ReplyDelete