Wednesday, April 11, 2012

Holiday Survival Guide For siste Breakups

Hvis en siste pause opp ikke er ille nok, kan har det skje rundt helligdager være ren tortur. Vi har kommet opp med flere sikker brann strategier for de coping med en daværende som vil hjelpe deg å overleve den kommende ferien.


Vår første strategi som vi foreslår at du bruker er å prøve å forutse de uunngåelige spørsmålene, og har flere svar klar.


Det kan sikkert være fristende å bare hoppe over noen av festligheter helt, men kommer sammen med din 'tribe' kan godt vise seg for å være en av de mest bekrefter og oppmuntrende tingene du kunne gjøre med din tid. Det kan være virkelig skremmende å møte nyskjerrig familiemedlemmer eller få togethers egentlig designet for par - og tro meg, jeg tror vi har alle kjent ubehag for møter dem som en "single"- men noen ganger verste del er dreading det på forhånd.


Forutsatt at du vil nyte festligheter uten å måtte komme inn en i dybden diskusjonen om hva som skjedde, et eksempel på et hermetisert svar kan være noe langs linjene av "Jeg vil gjerne dele med deg om som en gang, kanskje over lunsj eller en kopp kaffe, men hva jeg virkelig ville elske å snakke om akkurat nå er hvor du er og hva du har vært opp til. Hva er nytt med deg? "


Det er en virkelig grasiøs måte å la folk få vite at de ikke er stenge ute, eller at emnet er lukket for diskusjon, men i stedet som anledningen bare ikke for den.  En av tingene som dette vil gjøre er hjelpe skille bare nysgjerrig fra oppriktig omsorg.  Oppriktig omsorg vil følge og gjøre en dato; bare nysgjerrig vil ikke.


Den andre strategien som vi anbefaler er kjent som gjennomsiktighet. Dette kan være spesielt nyttig hvis du finner deg selv måtte feltet spørsmål innenfor earshot av noen som du allerede har brukt din hermetisert svar på. Å bruke gjennomsiktighet i dette tilfellet kunne betyr at du bare dele noe langs linjene av hvordan det er viktig for deg at anledningen være om mennesker som du er med og du ville bare heller ikke snakke om din Ex noe mer enn du absolutt må...


Hvor kult er det? Det er bare så en kraftig måte å trekke denne grensen på en måte som sier "Jeg er her fordi mitt forhold til deg er viktig."


Den tredje og siste strategien som vi anbefaler er at du har planer om å være forsiktig med deg selv i hele ferien. Høytiden er overveldende med sine forventninger, og vi alle har å forholde seg med vår egen på toppen av de som andre folk har for oss, også.


Dessverre (eller heldigvis, avhengig av hvordan du ser på det - men det er en helt annen artikkel!)-livet ikke lever opp til fantasy. Å være forsiktig med deg selv betyr at uansett hva som skjer du bare fungere på noe som gjør det ok. Det er ok for deg å ha forventninger og dens ok for andre skal ha forventninger og ok når de ikke er levd opp til.


Og det er enda ok for at det vil være ganger når det ikke er ok, og som gjør ingenting kan du det ok. Kontroller at ok.


Ideen er å gi deg selv tillatelse til å være autentisk og ærlig med deg selv om hva det er som skjer for deg. En av de største måtene som vil du er fordi du vil nå kunne være følsomme for hva du trenger å gjøre for å ta av deg selv, om det er forlate en fest tidlig, skru ned get sammen helt, eller gå og har tiden i livet ditt.


Livet er så kort - muligheten hver av oss har er å verne hvert øyeblikk mens du kan. Du vil aldri har denne høytiden igjen - så ikke gå glipp av en eneste minutt mer av det enn du absolutt må!


Partneren i si "Ja!" til forholdet suksess,
Tracy Phaup

No comments:

Post a Comment