Friday, April 27, 2012

Skilsmisse myter

Det finnes andre saker som har antatt mytiske proporsjoner for personer fordi for mange folk fortsette å tro på dem. Det er de som fortsatt tror at en hvit-skinned person er egentlig bedre enn en svart-skinned, alle Blondiner er mer eller mindre dumme, og kvinner ikke kan parkere biler. I riket av ekteskap og skilsmisse, er myter virkelig varierte, som forholdet mellom mann og kvinne er en evig emnet som mennesket aldri trette. Vi vil utforske (og kanskje eksplodere) tre slike skilsmisse myter nedenfor. Dette er ikke å skade noen valpen, men for å prøve og få utover bare sladder.


Hadde et sønderknust hjerte koner


Har kvinner lider større emosjonelle skade enn menn fra en skilsmisse? Det er antatt å være så. En distressed kvinne er forventet å gråte; Hvis hun ikke gjør det, er hun enten hårdhjertet eller scheming. På samme måte, en mann er ikke ment for å gråte, og hvis han gjør det, vel, han må være en sutrer. Hvor lenge ville vårt litteratur og filmer holde toeing gitt linjen for kjønnsroller? Det rette svaret er, så lenge folk kjøper myter. Det er ikke mulig å bevise sikkert at kvinner har blitt knust mer av skilsmisse enn menn der følelser er bekymret.


Årsaker og Fallouts


En myte er ikke en rykter. Med andre ord, er det aldri helt ubegrunnet. Her er noen av årsakene og effekter for Jomfruens nevnt ovenfor.


Menn har tradisjonelt blitt portrayed som mer stoiske og fysisk sterk også enn kvinner. Koner er hjem-beslutningstakere og ektemenn er mer karriere-orientert. Unødvendig å si, står ligningen ikke mer.


Kvinner har blitt rammet hardere økonomisk av skilsmisse, minst i Storbritannia. Regjeringen undersøkelser viser at et større antall kvinner kjøre inn i gjeld etter skilsmisse, men mer menn fil for konkurs.


Kvinner er fortsatt ikke forventet å måtte så fort som menn, og hvis de gjør, bør det være fordi de er 'søker støtte'. Dette, også, har gått for en kaste de siste to tiårene.


Partnere i krig


Ex-ektefeller, som er bestemt til å bli i tottene på med hverandre for tid uminnelig? Hvis en skilsmisse fører til rasende gossiping nær kaffemaskin på kontoret, kan en ex-ektefeller opprettholde vennlig heve stormer i te kopper. Spørsmålet er hvorfor gjorde de delvis hvis de blir så hyggelig å hverandre? Svaret er enkelt perfekt; to gode mennesker kan del over gjensidig forskjeller og fortsatt opprettholde deres høflighet overfor hverandre. Det er mange ektefeller som skilsmisse, gifte seg på nytt, heve en ny familie og fremdeles fortsette å være venner med samarbeidspartnerne sine tidligere. Dette er en alder av minnelig divorces og Storbritannia må våkne til det faktum at ikke alle det er å spare penger. Noen ganger forbindelser fungerer bare ikke, og de to bekymret del fordi de faktisk har råd til å gjøre dette.


Et eksempel


Sir Paul, den berømte Beatle, er ferdig med å krangle med hans prisen ex-kone. De hadde gått til omfanget av vaske hverandres skitne sengetøy i offentlig, å være åpenlyst sarkastisk og vengeful og shamelessly krangler om eiendeler. Heldigvis, deres tre - år gamle datter og offentlige avsky har brakt dem til sine sanser, og de er faktisk være hyggelig mot hverandre på nytt.


Menn gifte seg på nytt


Menn ivrig måtte etter en skilsmisse, mens kvinner ikke er så villig til å smaker bitterhet igjen? Denne gangen er det noe statistisk støtte. Det synes som gjengifte priser er fortsatt høyere blant menn enn kvinner, med flere menn remarrying i deres sent forties. Det er også en økende klanen av vellykket trettifem pluss kvinner som har noe ønske om å gifte seg på nytt. Dette er ikke fordi de blir anstendig, men mer så de fører et veldig travelt liv. Ekteskap betyr et bestemt sett med ansvarsområder, og å ta det opp igjen på bekostning av en karriere på banen for vekst er ikke særlig praktisk. Ekteskap betyr også, før eller senere, ansvar av morskap, og det er bedre ikke å være en mor enn å være en dårlig eller uforsiktig en. Og disse kvinnene er ikke egentlig å være hårdhjertet; de ønsker ikke å gamble igjen når de har klart å få ting tilbake på sporet igjen.

No comments:

Post a Comment