Monday, April 23, 2012

Å få ryggen Ex Fast - tre nei-Fail Tips og triks

Breakups er tøff.


Pause-ups kan faktisk være noen av de tøffeste erfaringene vi har til ansikt, uavhengig av vår alder eller våre livserfaring. Enten du er personen som startet pause opp eller mottakeren av hjertet wrenching ord, "Det er!", det er mye du kan prøve å få din ex tilbake i armene.


Det er et par ting imidlertid, du burde unngå gjør på alle kostnader når du prøver å få din ex tilbake, så vær oppmerksom nedenfor.


1. Unngå fungerende desperat. For starten, stykke deg selv fra ditt forhold i flere uker og ikke kontakte din ex (spesielt hvis du var den som ble dumpet!).


Det er rett... Jeg vet dette er counter-intuitive, men det er den beste måten å gå om det først (og du vil bli fristet). Du vil ikke overvelde din ex med oppmerksomhet, og du vil ikke skal vises trengende og desperat, uansett hva.


hvorfor?


Fordi mennesket er programmert fra kommer starten å avvise neediness indirekte og ikke til å komme tilbake, bare fordi du beg dem og fordi du er desperat. Tvert imot, kan dette skremme dem og bekrefte deres beslutning om å bryte med deg.


De måtte ønske å komme tilbake til deg og du kommer til å oppnå det uten styrke, men ved å la dem savner deg for en stund og lurer på først.


2. Ikke velge å drikke eller ta medikamenter for å løse situasjonen. Ærlig, har du noen gang hørt av alkohol å gjøre noen mer attraktivt for poenget med å få deres ex tilbake?


Se den fra perspektivet til din ex. Hvis de fanger Legg merke til at du er downing en flaske vin før sengetid, tror du at dette vil gjøre deg mer attraktivt i deres øyne? I beste fall kan de synes synd på deg (men på en fin måte er ikke jeg redd)


Du har også risikere å glemme alt om regel # 1 og starte ringer og ber dem.


3. Ikke låse deg selv opp, skjule fra verden. Bli sammen med noen Lukk mennesker fra din familie og sirkelen av venn, fordi du trenger noe støtte. Gjøre innsats for å gå ut og sosialisere innimellom, fordi dette vil også gjøre din ex lurer på om du mer.


Folk ønsker hva de kan ikke ha lett, og de vil derfor være mer fascinert at du administrerer å sortere deg selv ut, og dette vil bygge attraksjon.


Når par uker av nei-kontakten har passert, kan du forsøke å kontakte din ex, men være forsiktig, vennlig og upåklagelig service. Spør hvordan de gjør og sier noe fint om deg selv. Foreslå for å møte opp for en lett lunsj eller kaffe først, og ikke ta opp noe forhold snakk ennå.


Teste farvann og ta det derfra med bare gradvis forløp.


Som kanskje ikke er alt du trenger å vite om å få en ex tilbake i armene, men det er noen store ressurser på weben som tilbyr masse nyttig informasjon. Hvis du er i det hele tatt interessert i faget, ta en titt på nettsteder som jeg er kobling du til nedenfor, fordi du kan finne noen stor gratis tips og enda noen gratis videoer der, bare ved å bla gjennom sidene.


Er du gjør disse feil med din ex? (Se nedenfor)

No comments:

Post a Comment